Ha egyszer van aftám, akkor életem végéig megkeseríti az életem, hogy néha előjön?
Figyelt kérdés
2011. nov. 1. 22:40
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlen. Nekem életemben 2szer volt, ha odafigyelsz kellően a szájhigiéniára és vigyázol, hogy ne sértsd fel a szájnyálkahártyád, nem iszol, eszel koszos dolgogkból nem valószínű, hogy kijön.
2/9 anonim válasza:
Nekem csak akkor szokott előjönni, ha le vagyok gyengülve, ki vagyok merülve, betegségek, láz után. De van, hogy évekig nem mutatkozik majd pár hetente visszatér... Akkor mondjuk elég rossz, de nagyobb bajom ne legyen sose :).
3/9 anonim válasza:
bár úgy lenne, ahogy az első írja...
4/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam felsérteni, csak néha ide-oda harapok véletlen. Fogat mosok minden nap 2x. Most van harmadjára, fáj, mint állat. De legalább olyan helyen van, hogy tudok enni, múltkor nem bírtam. Köszi a válaszodat. :)
2011. nov. 1. 22:58
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a többi választ is. Remélem több nem lesz, most komolyan, mi értelme az aftának? Szerintem semmi.
2011. nov. 1. 22:59
6/9 anonim válasza:
Nem, az afta nem fertőző, és nem ragályos. Figyeld meg, mi után jön elő? Pl szotyi, cukorka, kemény ételek, amik felsértik a szádat.. Persze biztosan van, aki hajlamosabb is rá. Nagyon jó rá a füge. Én a Tescoban szoktam venni, darabja 85 ft. Nem tudom a szárítottnak is ilyen a hatása, de a natur fügének biztosan. És még finom is. Héjastól meg lehet enni.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát fogalmam sincs, mi után. nem sértette fel semmi a számat, főleg nem ott, ahol most van. Szotyizni sem szoktam, meg cukorkázni sem. Egyébként anyukámnak rendszeresen van aftája.
2011. nov. 1. 23:03
8/9 anonim válasza:
Nekem ha néha vmi felsérti a számat és afta lesz, akkor az after nevű feloldódó tapasz után sokkal jobb lesz.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a tippet! tegnap éjszakára aperisan géllel kentem be, s ma már nem is fájt. :)
2011. nov. 2. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!