Most ezzel tényleg rosszat tettem?
A páromnak van egy hatéves kisfia. Hétvégén, amikor itt volt nálunk, megpróbált 200 Ft-ot, amit párom az asztalon hagyott, észrevétlenül a perselyébe csempészni. Én megláttam, hogy mit csinál, és mondtam neki, hogy ilyesmit nem szabad, nem nyúlunk kérdezés nélkül ahhoz, ami nem a miénk, pláne pénzhez nem.
Meg is értette, nem is volt ebből gond. De tegnap a párom exe és a párom anyja is elküldtek melegebb éghajlatra, szerintük szemét vagyok, amiért "sajnálok párszáz forintot egy kisgyerektől". Pedig nem erről van szó, én csak szerettem volna megtanítani a kisfiúnak, hogy mi a helyes, és nem érzem úgy, hogy ezzel ártottam volna neki.
Most tényleg az exnek és anyósomnak van igaza, és hiba volt figyelmeztetnem a kisfiút?
Nem.
Szerintem elég gáz hogy náluk elfogadható és támogatható kategória ha egy 6 éves elvesz minden pénzt amit meglát kérdezés nélkül. Legközelebb majd mást vesz el ami nem az övé. Így kezdődnek az iskolai szarkák történetei. 6 évesen amúgy sincs szüksége pénzre, tehát különösen gáz hogy vmi olyat tesz/vesz el ami amúgy nem is kell neki.
Nem tettél rosszat!
Ezt a kedves anyukának kellett volna megtanítani.
Jól tetted, amit tettél, ők voltak a tirpákok!
Egyébként honnan tudták meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!