Észrevettem, h nagynéném letiltott fb. n a chatről. Semmi rosszat nem tettem, akkor miért?
Most láttam meg, mert a testvérem mondta, h fenn vn fb-n, ami nagyon ritka, és akkor sem szoktam nagyon zavarni. És most láttam, h a tesómnál be van jelentkezve, nálam pedig nem. Visszaléptem a tesóméba, és ott volt. Tegnapelőtt találkozta vele, és mondta h chatelni szokott a volt barátnőmmel (tavaj összevesztünk) de azt nem mondta, h mi a téma. Nem mint ha sok közöm lenne hozzá, de mivel a régi barátnőm nem változtatta meg a jelszavát, így beléptem az ő fb. fiókjába. (Nem hittem volna, h nem változtatta meg a jelszavát, így a végén kíváncsiság vezérelt és megnéztem, h mit irosgatnak. A legnagyobb döbbenetemre semmi üzenet nem volt ott. A volt bnőm vagy gondosan törölte az üziket, vagy nem is beszélnek. Nem tudom. De azt nem értem, hogy miért vagyok letiltva a chatjén a nagynénémnek. Soha nem zavartam még (legalábbis mikor megkérdezem, h zavarok e azt feleli h nem) ugyhogy totál nem értem. Most mit csináljak? Nagyon zavar..
És tudom.. nem kell oltogatni azért h beléptem a volt bnőm fb.-jébe. Tudom h hiba volt.
Mi lenne, ha leszakadnál Facebookról, és megbeszélnéd, vagy megkérdeznéd a valóságban, hogy mi a probléma, történt-e valami?
Nagyon Facebook központúak a mai fiatalok, kicsit ki kéne mozdulni a virtuális világból, és a valóságban építeni, rendezni a dolgokat.
"Nem hittem volna, h nem változtatta meg a jelszavát, így a végén kíváncsiság vezérelt és megnéztem, h mit irosgatnak"
Igazi féltékeny feleség tipus vagy. Véletlenül minden nap megnézi a férje kabátját, nincs e rajt idegen női szőr, meg átnézi a telefonját is véletlenül, ha már kileste a jelszavát, aztán itt nyivákol, hogy vajjon miért, vajjon miért történz mindez?
Beszéld meg vele.
Az is lehet, hogy véletlen tiltott le.
A fb-ot kegyetlen nagy baromságnak tartom. Súlyosan károsítja az ember rokoni és baráti kapcsolatait.
Fölösleges sértődéseket okoz.
Olyan információk dőln ek az emberre, amelyek nem is érdeklik.
Amellett pedig azt várják a legtöbben, hogy ha odapötyögnek valamit, akkor arra azonnal mindenki reagáljon valamit.
Néhány hónapig voltam fönt, csak ritkán néztem be oda, de aztán rájöttem, hogy totál fölösleges bejelölgetni az ismerőseimet.
Mi a jó fenének?
Aki kíváncsi rám, az majd felhív, találkozni akar velem és személyesen beszélgetni.
És oda-vissza.
Töröltem magam.
Vagyis azt hittem, hogy töröltem, de valahol olvastam, hogy nem lehet magad onnan törölni, ha már egyszer regisztráltál.
A helyedben kiszállnék onnan, s kizárólag személyes kapcsolatot tartanék.
Aki pedig személyesen nem kíváncsi rám, az virtuálisan se legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!