Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettem, h nagynéném...

Észrevettem, h nagynéném letiltott fb. n a chatről. Semmi rosszat nem tettem, akkor miért?

Figyelt kérdés

Most láttam meg, mert a testvérem mondta, h fenn vn fb-n, ami nagyon ritka, és akkor sem szoktam nagyon zavarni. És most láttam, h a tesómnál be van jelentkezve, nálam pedig nem. Visszaléptem a tesóméba, és ott volt. Tegnapelőtt találkozta vele, és mondta h chatelni szokott a volt barátnőmmel (tavaj összevesztünk) de azt nem mondta, h mi a téma. Nem mint ha sok közöm lenne hozzá, de mivel a régi barátnőm nem változtatta meg a jelszavát, így beléptem az ő fb. fiókjába. (Nem hittem volna, h nem változtatta meg a jelszavát, így a végén kíváncsiság vezérelt és megnéztem, h mit irosgatnak. A legnagyobb döbbenetemre semmi üzenet nem volt ott. A volt bnőm vagy gondosan törölte az üziket, vagy nem is beszélnek. Nem tudom. De azt nem értem, hogy miért vagyok letiltva a chatjén a nagynénémnek. Soha nem zavartam még (legalábbis mikor megkérdezem, h zavarok e azt feleli h nem) ugyhogy totál nem értem. Most mit csináljak? Nagyon zavar..

És tudom.. nem kell oltogatni azért h beléptem a volt bnőm fb.-jébe. Tudom h hiba volt.

2013. dec. 28. 21:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálam az összes ismerősöm le van tiltva, kivéve egy szűk csoport, kb. 5 ember, akikkel szoktam beszélni. Attól ha más rám ír, annak is válaszolok, akár azonnal. Úgyhogy ennek nincs jelentősége.
2013. dec. 29. 09:14
 12/12 zabmester ***** válasza:
100%
Ezt még letiltásnak sem nevezném. Be lehet állítani, hogy csak pár embernek mutassa, hogy fent van. Lehet, hogy nála is ez van beállítva, és amikor kiválogatta, hogy kiknek mutassa, ha épp online, akkor téged kifelejtett.
2013. dec. 29. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!