Hogyan dolgozzam fel?
Igen, a zene tényleg nagyon jó ötlet... Nem tudom, hogy az erősebbik nem mit szokott hallgatni ilyen helyzetekben, én ezt ajánlanám: http://www.youtube.com/watch?v=vM2cvLKjNZs
Hát nem metál...
És mindenképpen sírj...
Borzasztó ez a történet...részvétem. :(
21:24-es: Köszönöm, meghallgatom. Igen. sírok.... Abba sem tudom hagyni:(
21:25-nek: Köszönöm!
Ezt is hallagsd meg, nagyon nagyon sajnálom!:(
Őszintén sajnálom!
Amikor meghalt édesapám,akkor polgári gyászszertartással búcsúztattuk.Ott azt mondta a férfi aki temette:
"A szeretteinek megmarad a tegnap öröme,a ma szomorúsága és a holnap reménysége"!
Most még úgy érzed,hogy nagyon régen volt tegnap és nagyon soká lesz holnap,de erre a fájdalomra a legjobb gyógyszer az idő.
Aztán ha egy pár jó szóra vágysz,lépj fel ide,még ha jelképesen is de "itt" mi melletted leszünk!!
Szegényem! :( Tudom mit érzel, már több mint két éve, hogy meghalt a barátom. Rettenetes. Majd idővel kicsit jobb lesz, feldolgozni nem lehet csak együtt élni vele. Nagyon sok erőt kívánok neked, és minden jót!
20/L
Nagyon sajnálom, ami történt! Részvétem:(
Egyet értek az előttem szólókkal, sírd ki magad teljesen. Idővel majd enyhül a fájdalmad. Én is szeretek egyedül lenni, és csak sírni, ha bánatom van.. (bár ekkora katasztrófát szerencsére nem éltem még át, nem is szeretnék.) Aztán ha úgy érzed, menj ki a szobádból, beszélgess a szüleiddel, az hidd el sokat fog segíteni és a lány szüleihez is menj el, ha valamennyire összeszedted magad.
Még egyszer sajnálom, őszinte részvétem! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!