Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel?

Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon rossz hírt kaptam: meghalt a barátnőm!! 2 csodálatos évet töltöttünk együtt. Mindennél jobban szerettem, mindent megadtam neki, amit csak tudtam, Ő volt az életem. Mikor anyu elmondta, sírógörcsöt kaptam, már a mentőket akarták hívni a szüleim. Hogyan lehet ezt feldolgozni? Mintha kitépték volna a szívemet. Borzalmasan fáj a hiánya, hatalmas ürességet érzek:( Nem tudok senkivel beszélni, mert csak sírok. Ezért kérlek Titeket, hogy írjatok pár jó szót, mert anyuékkal nem tudok beszélni, nem vagyok képes rá. Beleőrülök ebbe..... Csak normális válaszokat kérek, így is ki vagyok készülve:( 18/f
2010. jan. 31. 20:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/112 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a zene tényleg nagyon jó ötlet... Nem tudom, hogy az erősebbik nem mit szokott hallgatni ilyen helyzetekben, én ezt ajánlanám: http://www.youtube.com/watch?v=vM2cvLKjNZs

Hát nem metál...

És mindenképpen sírj...

Borzasztó ez a történet...részvétem. :(

2010. jan. 31. 21:24
 22/112 A kérdező kommentje:
Szia 21:22-es. Igen, tudom, ezért is szeretnék beszélni velük... hogy kicsi vígaszt nyújtsak, bár magamról is tudom, hogy most semmi nem nyújt vígaszt:( Köszi!
2010. jan. 31. 21:25
 23/112 anonim ***** válasza:
100%
ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!:((((((((
2010. jan. 31. 21:25
 24/112 A kérdező kommentje:

21:24-es: Köszönöm, meghallgatom. Igen. sírok.... Abba sem tudom hagyni:(

21:25-nek: Köszönöm!

2010. jan. 31. 21:27
 25/112 anonim ***** válasza:
100%

Ezt is hallagsd meg, nagyon nagyon sajnálom!:(

http://www.youtube.com/watch?v=B3YrOlv9Djc

2010. jan. 31. 21:28
 26/112 A kérdező kommentje:
21:28: köszi, meghallgatom! Köszönöm!
2010. jan. 31. 21:30
 27/112 anonim válasza:
100%

Őszintén sajnálom!

Amikor meghalt édesapám,akkor polgári gyászszertartással búcsúztattuk.Ott azt mondta a férfi aki temette:

"A szeretteinek megmarad a tegnap öröme,a ma szomorúsága és a holnap reménysége"!

Most még úgy érzed,hogy nagyon régen volt tegnap és nagyon soká lesz holnap,de erre a fájdalomra a legjobb gyógyszer az idő.

Aztán ha egy pár jó szóra vágysz,lépj fel ide,még ha jelképesen is de "itt" mi melletted leszünk!!

2010. jan. 31. 21:30
 28/112 A kérdező kommentje:
21:30: Köszönöm szépen! Szerintem még jönni fogok, nagyon jól esnek a szavaitok. Anyuékkal nem tudok beszélni, mert nem tudok beszélni....
2010. jan. 31. 21:32
 29/112 anonim ***** válasza:
100%

Szegényem! :( Tudom mit érzel, már több mint két éve, hogy meghalt a barátom. Rettenetes. Majd idővel kicsit jobb lesz, feldolgozni nem lehet csak együtt élni vele. Nagyon sok erőt kívánok neked, és minden jót!

20/L

2010. jan. 31. 21:33
 30/112 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, ami történt! Részvétem:(

Egyet értek az előttem szólókkal, sírd ki magad teljesen. Idővel majd enyhül a fájdalmad. Én is szeretek egyedül lenni, és csak sírni, ha bánatom van.. (bár ekkora katasztrófát szerencsére nem éltem még át, nem is szeretnék.) Aztán ha úgy érzed, menj ki a szobádból, beszélgess a szüleiddel, az hidd el sokat fog segíteni és a lány szüleihez is menj el, ha valamennyire összeszedted magad.

Még egyszer sajnálom, őszinte részvétem! :(

2010. jan. 31. 21:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!