Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel a kudarco...

Hogyan dolgozzam fel a kudarcokat, mert én rontottam el?

Figyelt kérdés

Nehéz beismernem, hogy igen, én rontottam el sok mindent. Például a párkapcsolataimat, pedig nagyon szerelmes voltam. Lelkiismeret furdalásom van, hogy ha másképp csináltam volna, még együtt lennék a párommal.

21/L

2011. aug. 8. 07:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát legközelebb majd nem teszed ugyanezt, ennyi.

Vond le a tanulságokat, és lépj tovább, ne edd magad ilyesmi miatt, felesleges. Az élet megy tovább.

2011. aug. 8. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Adj magadnak időt, mondjuk egy hónapot. Ez alatt/után írj naplót- írj le mindent, ami bánt, amit rosszul csináltál, hogy kellett volna...stb.

Az egy hónap letelte után pedig "szertartásosan" bocsáss meg magadnak és felejtsd el az eddigieket.

Folytasd az életed, ahogy neked tetszik, mert a napok pörögnek és nem lehet semmit se visszacsinálni.

Én is voltam hasonló helyzetben mostanában jöttem rá, hogy mekkora marha voltam, hogy 4 évig azon rágódtam :)

2011. aug. 8. 08:03
 3/8 A kérdező kommentje:
De annyira bánt engem, mert szeretem a volt páromat nagyon, és hozzá hasonlót nem tudom találok e. :/
2011. aug. 8. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elrontottál ezt az, viszont SOHA ne felejtsd el, hogy egy párkapcsolat félresiklása soha ne csak az egyik félen múlik, ez holtbiztos. Én pl. azon forgatom magam napok óta, hogy kevesebben kellett volna morgolódnom meg puffognom dolgok miatt, akkor még mi is együtt lehetnénk... nos ez nem igaz, mert az exem hozzáállása viszont alapból sem olyan volt a kapcsolatunkhoz, amilyennek lennie kellett volna. Tartsd szem előtt! Soha nem csak rajtad múlik! Hogy érzed, mit rontottál el?
2011. aug. 8. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Bár nem rontottam el semmit, mégis magamban keresem a hibát, fogalmam sincs miért. Lassan 3 éve napi szinten bánkódom miatta. De ahogy fentebb írták, akármennyire is szendvedsz és fáj, tovább kell lépned, mert a Te életed, és bizony a napok peregnek és az élet múlandó. Receptet nem tudok írni (mert mint írtam még én sem felejtettem), de igaz amit mondanak: Mikor valami véget ér, azzal egyidőben egy új dolog is elkezdődik. Élj úgy, hogy az az új dolog, még jobb legyen mint a régi! Hidd el tényleg tudom, hogy mit érzel! Sok sikert!
2011. aug. 8. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, ne haragudj, de ez elég rémisztően hangzik, hogy 3 éve képtelen vagy túllépni egy kapcsolaton:S Én is szenvedek iszonyúan, 2 és fél hete szakítottunk, és egyelőre én is úgy látom, ennek sose lesz vége, mármint az örökös kattogásnak, önvádnak, a hiányának:( te tartottad vele a kapcsolatot a 3 év alatt, vagy hogy lehet, hogy ennyi ideje szenvedsz? Tényleg nem bántani akarlak, csak azért kérdezem, mert az az egy tart életben, hogy ennek egyszer vége szakad, mert már most ki vagyok készülve:(
2011. aug. 8. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
21:29 Nem tartottam közben vele a kapcsolatot. Inkább a végét nem tudtam feldolgozni. Minden tökéletes és csodálatos volt. (nem pár alkalmas kalandra kell gondolni) Ilyen a mesékben van. Soha nem éreztem még magam ennyire szerelmesnek. Majd egyik nap nem vette fel a telefont, az sms-ekre nem válaszolt, még a cuccaimat sem adta vissza késöbb. Folyamatosan csak pletykákat hallottam róla, hogy egy 1-2 éjszakás kalandja visszajött terhesen, meg valami hivatásost szedett össze, stb. Soha semmi problémánk nem volt egymással, annyi boldogságot kaptam és adtam, hogy azt leírni lehetetlen, fiatal vagyok, dolgozom, minden téren mindent megadtam neki, maximálisan alkalmazkodtam mindenben.
2011. aug. 9. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de akkor magyarázatot kellett volna tőle követelned! Ekkora görénységet el se tudok képzelni mint azt, hogy magyarázat nélkül lépjen le valaki! Szerintem már csak azért is túl kéne lépned, mert ez egy utolsó szemét, ha együtt maradtok, akkor se várhattál tőle volna semmi jót. Jön valami komolyabb krízis a kapcsolatban (mert ilyen mindenhol van) akkor is szépen kussol és egy szót sem szól? Én nem hagynám ezt annyiban, ha kell, akkor magam megyek oda, de addig nem mozdulok, míg ki nem követelek egy épkézláb magyarázatot. Egyik barátnőm járt így évekkel ezelőtt, a pasija ugyanígy felszívódott a nagy "tökéletesség" közepén, és azóta sem képes magyarázatot adni, miért. A barátnőm mára túltette magát ezen nagy nehezen, már új kapcsolata van, de sajnos a mai napig kattog ezen már lassan 6 éve, miért is. Tedd meg magadért tényleg, hogy megtudod az okát, mert addig nem nyugszol soha.
2011. aug. 9. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!