Hogyan dolgozzam fel?
Fontos,hogy elörre nézz,tervezd a jövödet.
Nem kell öt magad mögött hagyd,veled lesz és segíteni fog céljaid elérésében.A lelkedben marad.
Szia!!
Probálj kimozdulni sajnos ezt kell mondanom de az élet megy tovább!! Neked megmaradt és használd ki!!!Járj el moziba sétálni kajálni valahová nem diszkóra gondolok de oda is kellene menni hisz 18 éves vagy!!A legszebb korban!
Azzal mert szórakozol egy kicsit őt még nem felejted el, nem fogod a gyászodat feldobni!DE azért élj!!
Sok sikert ehez!
Kata
Szia!nagyon sajnálom,ami veled történt.öszinte részvétem.tudom késön,de csak most láttam ezt a kérdést.
hatalmas lelki eröd van ez biztos.biztosan sosem fogod elfelejteni,mindig a szivedben marad.és vigyáz majd rád.remélem jobban vagy már.sok eröt neked.
(Zsoka)
Szia!
A 15:40-es hozzászólóval értek egyet. Bármennyire nehéz ki kell mozdulnod, emberek között kell lenned. Nekem három ismerősöm járt így. Az egyiknek a 16 éves bátyját gázolták halálra a házuktól 20 méterre, egy másik barátom szintén 18 éves barátnőjét valamilyen daganat vitte el 1 hónap alatt, és egy lányismerősöm 20 éves barátját a saját apja lőtte le véletlenül vadászpuskával. Ami viszont közös mindhármukban, hogy egyiküket sem hagyták magára a barátai. Nem hagyták hogy egyedül üljenek otthon a szobában, programokat szerveztek nekik és próbálták jobb kedvre deríteni őket. Biztos vagyok benne, hogy így hamarabb túljutottak a nehezén mintha egyedül kellett volna végigcsinálniuk.
Szia.. Én vagyok a 15 éves lány még az elejéről:)
Először is őszinte részvétem..
Áhh nagyon erős vagy lelkileg...
De fel a fejjel, Ők is ezt szeretnék...
Dorina.
Szia Gyuszi! Hidd el,(igaz lassan )de mindíg könnyebb lesz az egész történteket elviselni.Tudom vannak igazán nehéz napjaid mikor mély fájdalommal van tele a szíved,de más napok meg csak elsuhannak.Ès a szívedben úgytünhet mintha nem változna semmi.De változik,csiga lassúsággal,mégis ezek is pici lépések,amiket nem lehet se vissza tartani,sem siettetni.Valahogy ezáltal elfog érkezni az a nap mikor begyógyulnak a lelki sebek!
Èn igazán szívböl drukkolok neked,hogy további életed
széppé és boldoggá váljon.Minden ´jót neked!
Sziasztok.
Kedves Kata: Tudom, hogy megy tovább az élet, próbálom is lekötni magam, próbálok társaságba menni. Köszönöm!
Kedves Zsóka: Köszönöm! Semmi gond, hogy későn válaszoltál.
Szia 16:24-es: Nagyon sajnálom az ismerőseidet! Borzalmas, ami történt velük is:( Szerencsére engem sem hagynak magamra a haverok, hívnak, hogy mozduljak ki, már voltunk pár helyen és kicsit jobban érzem magam, hogy nem a négy fal között örlödöm. Köszi!
Szia 16:27: Köszönöm szépen!
Szia Dorina: Neked is köszönöm!
Szia 08:12: Igen, nagyon lassan telik az idő, de majd lesz könnyebb is.... Köszönöm Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!