Milyen szokásaik vannak a romáknak (cigányoknak)?
Én szeretnék bocsánatot kérni a többiek nevében is.
Persze nem rátok gondoltak, és nem írták oda, hogy tisztelet a kivételnek.
De te is beláthatod, ha elmész az orvoshoz, vagy munkaügyiközpontba, vagy bárhova segélyosztás után, nem a te és kedves családod mentalitása a jellemző.
A csendes, rendes cigányokat nem veszik észre, de közben a részeg, üvöltő, kötözködő cigányok hangja messzire száll.
És persze az arányok. 100 cigányból 25 teljesen normális, de a többi 75 a számbeli fölényével, és hihetetlen alacsony kultúrájával létrehozza az általánosítást.
15:35
Kőszi hiába élűnk mi normálisan ugy is, egy kalapalá vesznek minket.
Csak az első érintkezésig vesznek egy kalap alá.
De legtöbbször addig se, elég ránézni az emberekre.
Amikor cigányokról írnak, nem rátok gondolnak.
A magyar befogadó, toleráns nép, rád ugyan úgy tekint mint magára, amint átlépte a megszokott sztereotipiát.
17:30 - A magyar befogadó és toleráns? Nevetnem kell, bocsánat, én magyar vagyok, de szégyellem, mert mindig csak a kifogás, meg a másik kibeszélése és ócsárlása és eltaposása - tisztelet a kivételnek, de abból nagyon kevés van.
A kérdező a roma hagyományokra gondolt, nem értem, mit nem lehet ezen érteni. Olyan, mint ha bármely más nép, kultúra népszokásait kérdezte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!