Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szokásaik vannak a...

Milyen szokásaik vannak a romáknak (cigányoknak)?

Figyelt kérdés
Mindent irjatok le amit tudtok kérlek. Szokást - kulturát, mit hogy csinálnak? Mit lehet náluk és mit nem? Köszi előre is.
2010. jan. 31. 13:22
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi primitív,rasszista,bunkó embert egy helyen még nem olvastam véleményt fejteni,elképesztő,hogy még mindig itt tartunk!Mindenkit vegyetek egy kalap alá,úgy van!Szerintem meg csak a szegénységi bizonyítványokat írtátok alá ezzel a mentalitással,igazából csak annyit tudok az egészhez fűzni,hogy az embernél nincs gusztustalanabb állat a Főldön,és ezt már megint sikerült bebizonyítanotok....
2010. jan. 31. 15:26
 32/49 anonim ***** válasza:
76%
ja,előző vagyok ,mi is cigányok vagyunk,érettségivel,több szakmával(Férjem hivatásos katona),én igaz,csak boltvezető),rendesen dolgozunk,úgy lettünk nevelve(Jééééé),hogy még egy csokit sem loptam soha,és harminc évesen most várjuk az első kisbabánkat....ennyit a cigányok "életéről",nem mindenki él úgy.....
2010. jan. 31. 15:29
 33/49 anonim ***** válasza:
74%

Én szeretnék bocsánatot kérni a többiek nevében is.

Persze nem rátok gondoltak, és nem írták oda, hogy tisztelet a kivételnek.

De te is beláthatod, ha elmész az orvoshoz, vagy munkaügyiközpontba, vagy bárhova segélyosztás után, nem a te és kedves családod mentalitása a jellemző.

A csendes, rendes cigányokat nem veszik észre, de közben a részeg, üvöltő, kötözködő cigányok hangja messzire száll.

És persze az arányok. 100 cigányból 25 teljesen normális, de a többi 75 a számbeli fölényével, és hihetetlen alacsony kultúrájával létrehozza az általánosítást.

2010. jan. 31. 15:35
 34/49 anonim ***** válasza:
60%
15:35 - Jártál már munkaügyi kirendeltségen? 100 munkanélküliből 99 magyar...
2010. jan. 31. 15:36
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
15:35!Köszönöm szépen,ez rendes volt tőled!Mi is tudjuk,hogy a többség sajnos hogy él,nekünk is szégyen,de remélem egyre többen vagyunk ,akik normálisan élnek és dolgoznak....
2010. jan. 31. 16:09
 36/49 baranyi kálmanné ***** válasza:
68%

15:35

Kőszi hiába élűnk mi normálisan ugy is, egy kalapalá vesznek minket.

2010. jan. 31. 17:12
 37/49 anonim ***** válasza:
34%

Csak az első érintkezésig vesznek egy kalap alá.

De legtöbbször addig se, elég ránézni az emberekre.

Amikor cigányokról írnak, nem rátok gondolnak.

A magyar befogadó, toleráns nép, rád ugyan úgy tekint mint magára, amint átlépte a megszokott sztereotipiát.

2010. jan. 31. 17:30
 38/49 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, kár volt feltennem ezt a kérdést, senki nem a kérdésemre válaszolt, nem a gyülölködésről volt a szó, hanem a hagyományról. Szépen kérek mindenkit, hogy inkább a kérdésre válaszoljon aki hozzá tud szolni a témához. Azért Köszönöm annak aki normálisat irt.
2010. jan. 31. 17:41
 39/49 anonim ***** válasza:
32%
Mégis mire vagy kíváncsi?
2010. jan. 31. 17:43
 40/49 anonim ***** válasza:
53%

17:30 - A magyar befogadó és toleráns? Nevetnem kell, bocsánat, én magyar vagyok, de szégyellem, mert mindig csak a kifogás, meg a másik kibeszélése és ócsárlása és eltaposása - tisztelet a kivételnek, de abból nagyon kevés van.

A kérdező a roma hagyományokra gondolt, nem értem, mit nem lehet ezen érteni. Olyan, mint ha bármely más nép, kultúra népszokásait kérdezte volna.

2010. jan. 31. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!