Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen idegesítő szokásaik...

Milyen idegesítő szokásaik vannak a családtagjaidnak?

Figyelt kérdés

Anyukámnak a legidegesítőbb szokása hogy minden vele egykorú vagy nála idősebb nőt, aki csinos és látszik hogy ad magára, leszólja. Fúj, ez plasztikázta magát, meg milyen szikkadt, nagyon csúnya az arca stb. Mert ő maga eléggé duci és nagyon fog rajta az idő, neki minden nő plasztikázott és csúnya, és nincs olyan nap hogy valakit ne ócsárolna amiatt hogy csinos vagy jó a haja stb.

Apukámnak a legidegesítőbb szokása hogy mikor elkezdek mosogatni, mellém áll és azt mondja: mosogass már el. Holott látja hogy éppen azt csinálom. Egyszer kétszer elmegy de amikor napi kétszer mondja éveken át....

Tesómnak a legidegesítőbb szokása hogy bármit kérdezek tőle, mindig visszakérdez: miért? Pl mondom neki: mit csináltál ma? válasz: Miért? vagy: Hánykor mész dolgozni? akkoris a válasz: miért? Ahelyett hogy válaszolna. Egy időben mondogattam neki hogy az agyamra megy ezzel, de nem változtatott rajta úgyhogy hetek óta nem kérdeztem már tőle semmit.

Nálatok mi a helyzet? :)

22L

2009. nov. 27. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

uhh...anyukám idegesítő szokása h tini akar lenni....-.-"

csőgatyát hord,"menőn" beszél (vagy csak akar),és már a negyedik x-et üti(!)

apué meg ugyanez,de van neki egy másik is pl.:anyától kérdek vmit és ő válaszol rá ...........

wááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

2009. nov. 27. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád önértékelési problémával küzd, s a hiányosságait mások negatív minősítésével kompenzálja. Apukád, fogalmam sincs. Talán nincs jobb dolga. A tesód meg nem akar mindent az orrodra kötni (az enyém is pont ilyen).

Az én anyukám idegesítő szokása szintén más nők minősítése, meg, hogy ő tökéletesen csinál mindent. Pl ha kitakarítok, akkor ő utánam porszívóz, vagy mos. Apuban semmi tisztelet, nem csak azért mert nő vagyok, hanem emberből. Pl minősít mekkora seggem van és fogyni kellene, mert soha nem leszek szép. stb

2009. nov. 27. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nektek vajon milyen idegesítő szokásaitok vannak? Én nem szoktam törődni az ilyesmikkel,ha más bajom nincsen velük.
2009. nov. 27. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyukámnak csak annyi az idegesítő szokása, hogy túlságosan vigyáz mindenki lelkére. Értem ezen azt, hogy előre stresszel egy helyzeten, hogy csináljuk ezt így, mert nehogy a másik ezt meg ezt gondolja. Amikor a másiknak esze ágában sincs azt gondolni. Nyilván attól van, hogy mindenkinek kedvében akar járni, de ez már átcsapott egy nagy nagy túlzásba.

Apám eszméletlen tudálékos tud lenni. Nagyon okos ember, de néha akkorákat mond, hogy egy 5 éves is látja, hogy ez hülyeség :) Én már ezen nem annyira akadok ki, mióta felnőttem, de kamaszkoromban hülyét kaptam ettől.

Kisebbik tesóm halál érzékeny, mindenen megsértődik, mindenkit kritizál, miközben ő egy nap tízszer bánt meg valakit, ha szólunk miatta, akkor azt mondja, nekünk el kell őt fogadni olyannak, amilyen, mert nem tud megváltozni. De arra nem képes, hogy ő is hasonló mércével mérjen másokat és felfogja, hogy ők meg olyanok és kész.

Nagyobbik tesóm idegesítő szokása, hogy szanaszéjjel hagyja a használt papírzsebkendőket, széken, földön, ágyon, asztalon, mindenhol. Elég gusztustalan.

Magamat nem is sorolom, túl sokból kellene kiválasztanom a legidegesítőbb szokásomat :)

2009. nov. 27. 17:09
 5/8 anonim válasza:
100%

"Anyukád önértékelési problémával küzd, s a hiányosságait mások negatív minősítésével kompenzálja."

Tetszett ez a szakszerű és steril megfogalmazás..ezt bele is írom a noteszomba:D

Amúgy az én muterom heppje meg az hogy állandóan rikácsol velem ha valami probléma történik.Ez bizonyára azért van mert nem tudja elfogadni azt a nyilvánvaló tényt hogy nekem mindig igazam van.

2009. nov. 27. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Anyukám itthon is mindenkire rászól, mindenkit nevel, csak azt lehet csinálni, amit ő mond. Tanár, de hiába mondja neki apu, hogy itthon ne tanítson, nem hagyja abba. Aput is gyerekként kezeli, a barátnőmmel is úgy beszél, mint a másodikas gyerekekkel a suliban.

18/f

2009. nov. 27. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
17:09 Köfi, a pszichológus már csak ilyen még ha fiatal is.
2009. nov. 27. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
huh, anyukám mindenen hamar megsértődik.
2009. nov. 27. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!