Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szokásaik vannak a...

Milyen szokásaik vannak a romáknak (cigányoknak)?

Figyelt kérdés
Mindent irjatok le amit tudtok kérlek. Szokást - kulturát, mit hogy csinálnak? Mit lehet náluk és mit nem? Köszi előre is.
2010. jan. 31. 13:22
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
90%
HA gondolkodnál nem védenéd a cigányokat, azért nem tudsz mit kezdeni, mert ennek a fos, szarravaló népségnek 1990 óta milliárdokat adtak segélyre!
2010. jan. 31. 13:51
 22/49 anonim ***** válasza:
79%

Itt a szexuális szokásaikról lehet olvasni:

[link]

"– A roma családoknál sokkal gyakoribb, hogy korábban kezdik a szexuális kapcsolatot a lányok, mint a magyaroknál – mondta Kertész Ágnes pszichiáter főorvos. – A lányok korábban érnek, és fiatalabb korban kezdődik a szexuális érdeklődésük. Nagyon gyakran előfordul, hogy családon belül a nagypapa, az apa vagy a testvér, nagybácsi, unokatestvér létesít testi kapcsolatot rokonságukban élő kislánnyal. Sokszor még a menstruáció kezdetét sem várják meg. Míg a nemi érés általában 13-14 éves korban kezdődik a lányoknál, addig ez a romáknál már 9-10 éves korban. Sokkal előbb érnek, de a menopauza, a klimax is sokkal előbb kezdődik náluk.

Kertész Ágnes azt is elmondta, hogy e korai kapcsolatoknak általában terhesség és szülés a vége. Éppen ezért gyakori a többgyermekes 18-19 éves roma asszony.

– A férfiaknál a termékenység bizonyítéka a gyermeknemzés. Ettől lesz értékesebb – fejtegette a pszichiáter –, így természetes, hogy a lányok megszülik a gyereket. Azt a lányt, aki tizennégy-tizenöt éves korára nem ment férjhez, megvetik. Az ő életükből teljesen kimarad a gyerekkor is, és a nővé válás időszaka is. Aztán húszéves koruk körül belőlük lesznek a családelhagyók. Ilyenkor vágynak vissza a gyermekkorba. Ekkor élik ki azokat a dolgokat, játékokat, amelyek kimaradtak az életükből. A gyereket meg a nagyszülők vagy az állam neveli..."

(Sonline)

2010. jan. 31. 13:51
 23/49 anonim ***** válasza:
77%
13:51 - Te meg válaszolj a kérdésre is, a kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy ki miért utálja többségében és miért nem lehet nézni, hogy vannak köztük normálisak, hanem az volt a kérdés, hogy milyen szokásaik, hagyományaik vannak, erre pedig csak pár értelmes válasz érkezett, a politikusok meg legalább úgy lopnak, mint a cigány rétegből a tolvajok, csak a politikusokat nem csukják le, és tovább lophatnak szégyentelenül, és kizsákmányolhatják az országot, ők építik sorra a házakat maguknak, és nem érdekli őket más, csak hogy minél több szavazatot kapjanak, ez undorító, és az meg szánalmas, hogy van még olyan ember, aki hisz nekik...
2010. jan. 31. 13:54
 24/49 anonim ***** válasza:
55%
Ha visszaolvasnál, te fos, látnád hogy már válaszoltam az elején
2010. jan. 31. 13:55
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
13:55 - Itt nincsenek nicknevek, senki se tudja, hogy válaszoltál-e már, hacsak nem írod le, hogy már írtál.
2010. jan. 31. 13:58
 26/49 anonim ***** válasza:
72%

Ja, akkor bocs!!!

Kérdezőnek: http://www.youtube.com/watch?v=0JjcTXKw3sM

2010. jan. 31. 14:02
 27/49 anonim ***** válasza:
52%

13:54 Én nem utálom a cigányokat.

Én már régen elfogadtam őket, olyannak amilyenek.

Amit bemásoltam, azt nem én írtam, hanem a szokásaikról egy pszicholóhus főorvos.

2010. jan. 31. 14:02
 28/49 anonim ***** válasza:
73%
vérfertőzés, lopás, idős, gyenge emberek brutális megölése haszonszerzés céljából,önsajnáltatás, játékgépezés, lopott cuccokkal való kereskedés, gyerekgyártás.
2010. jan. 31. 14:11
 29/49 anonim ***** válasza:
2010. jan. 31. 14:51
 30/49 anonim ***** válasza:
76%

Egyet kifelejtettél: fajtalankodás. Ha a hírekben ilyent hallok, nem is kérdéses, hogy milyen etnikumból származik az illető.

Jellemző még rájuk az összetartás: egyedül ritkán látsz cigányt, mindig csoportosan járnak.

Fő ismertetőjegyük: büdösek, koszosak, tanulatlanok, káromkodnak, buták, .....

Tisztelet a kivételnek.

2010. jan. 31. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!