Milyen szokásaik vannak a romáknak (cigányoknak)?
Itt a szexuális szokásaikról lehet olvasni:
"– A roma családoknál sokkal gyakoribb, hogy korábban kezdik a szexuális kapcsolatot a lányok, mint a magyaroknál – mondta Kertész Ágnes pszichiáter főorvos. – A lányok korábban érnek, és fiatalabb korban kezdődik a szexuális érdeklődésük. Nagyon gyakran előfordul, hogy családon belül a nagypapa, az apa vagy a testvér, nagybácsi, unokatestvér létesít testi kapcsolatot rokonságukban élő kislánnyal. Sokszor még a menstruáció kezdetét sem várják meg. Míg a nemi érés általában 13-14 éves korban kezdődik a lányoknál, addig ez a romáknál már 9-10 éves korban. Sokkal előbb érnek, de a menopauza, a klimax is sokkal előbb kezdődik náluk.
Kertész Ágnes azt is elmondta, hogy e korai kapcsolatoknak általában terhesség és szülés a vége. Éppen ezért gyakori a többgyermekes 18-19 éves roma asszony.
– A férfiaknál a termékenység bizonyítéka a gyermeknemzés. Ettől lesz értékesebb – fejtegette a pszichiáter –, így természetes, hogy a lányok megszülik a gyereket. Azt a lányt, aki tizennégy-tizenöt éves korára nem ment férjhez, megvetik. Az ő életükből teljesen kimarad a gyerekkor is, és a nővé válás időszaka is. Aztán húszéves koruk körül belőlük lesznek a családelhagyók. Ilyenkor vágynak vissza a gyermekkorba. Ekkor élik ki azokat a dolgokat, játékokat, amelyek kimaradtak az életükből. A gyereket meg a nagyszülők vagy az állam neveli..."
(Sonline)
13:54 Én nem utálom a cigányokat.
Én már régen elfogadtam őket, olyannak amilyenek.
Amit bemásoltam, azt nem én írtam, hanem a szokásaikról egy pszicholóhus főorvos.
Egyet kifelejtettél: fajtalankodás. Ha a hírekben ilyent hallok, nem is kérdéses, hogy milyen etnikumból származik az illető.
Jellemző még rájuk az összetartás: egyedül ritkán látsz cigányt, mindig csoportosan járnak.
Fő ismertetőjegyük: büdösek, koszosak, tanulatlanok, káromkodnak, buták, .....
Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!