Van a cigányoknak is egy rájuk jellemző természetük?
Itt arra gondolok, hogy sok helyen látttam itt ebben a topikban leírva, hogy a magyarokba bele van kódolva, hogy ha megdöglött az én tehenem is akkor dögöljön meg a szomszédéd is(én nem ilyen vagyok, bár magyar vagyok)
Na ezt elismerem, mert tényleg sok ilyen magyar ember van.
De akkor nem lehet, hogy a cigányokba is bele van kódolva a mások bántása, másokkal való kötekedés, a munka nélküli élet...
Mint ahogy mondtam én nem olyan szomszéd tehene is dögöljön meg fajta vagyok, íghy van a cigányoknál is olyan aki életében sose bántott senkit és ha teheti dolgozoik...
" a magyarokba bele van kódolva, hogy ha megdöglött az én tehenem is akkor dögöljön meg a szomszédéd is(én nem ilyen vagyok, bár magyar vagyok) "
Mások sem. Épp ez az ami a magyarokra egyáltalán nem jellemző. Nem értem honnan veszed ezt az ökörséget.
Ezt én is észrevettem már, h azt nyugodtan lehet mondani, hogy a magyarok így, a magyarok úgy.
Bezzeg a cigány!
"és azok mondják azt a magyarokra, akik azt mondják, hogy nem lehet a cigányokat kollektívan megítélni, holott ők is mondanak a magyarokra ilyeneket..."
Ezt az észrevételt már én is felvetettem úgy 2 hónapja, de le lettem nácizva anélkül, hogy valami értelmes magyarázat jött volna.
,,Ők fogják megmenteni Magyarországot a végső pusztulástól a zsidókkal és a homokosokkal karöltve. Bezzeg azok a lusta, undorító, förtelmes, léha magyarok... azok bezzeg csak lopják a napot és tönkreteszik az egész országot. :)"
A cigányok, a zsidók, és melegek is magyarok. Csak szólok. Nem a fehér bőrű, keresztény, hetero emberekből áll a magyarság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!