Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van a cigányoknak is egy...

Van a cigányoknak is egy rájuk jellemző természetük?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy sok helyen látttam itt ebben a topikban leírva, hogy a magyarokba bele van kódolva, hogy ha megdöglött az én tehenem is akkor dögöljön meg a szomszédéd is(én nem ilyen vagyok, bár magyar vagyok)

Na ezt elismerem, mert tényleg sok ilyen magyar ember van.

De akkor nem lehet, hogy a cigányokba is bele van kódolva a mások bántása, másokkal való kötekedés, a munka nélküli élet...

Mint ahogy mondtam én nem olyan szomszéd tehene is dögöljön meg fajta vagyok, íghy van a cigányoknál is olyan aki életében sose bántott senkit és ha teheti dolgozoik...

2011. szept. 23. 14:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Nincs, kultúrájuk van.
2011. szept. 23. 18:18
 12/15 A kérdező kommentje:
rejehw ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy nincs egy sajátságos természete a magyar cigányságnak? nem írtam azt, hogy ez rossz vagy jó, csak azt hogy van
2011. szept. 23. 18:21
 13/15 anonim ***** válasza:
"A cigányok, a zsidók, és melegek is magyarok. " A melegek igen, ezzel nem is vitatkozok. De hogy a cigányok? Mikor ott rugdosnak valakit, és mondják neki: "Büdös magyar!" Meg: "Büdös paraszt." Hát ekkor azért erőteljesen kételkedek benne. És eddigiek alapján összes cigány azt mondja, hogy vannak a cigányok és a magyarok (mármint országon belül). Akkor miről is beszélünk?
2011. szept. 24. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

"rejehw ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy nincs egy sajátságos természete a magyar cigányságnak? nem írtam azt, hogy ez rossz vagy jó, csak azt hogy van"

Senkinek sincs a származása miatt rá jellemző természete. A környezet és a kultúra alakítja a természetét.

2011. szept. 24. 11:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Vagyis ha a környezet alakítja a természetet, akkor nem ok nélkül nem szereti a magyarság nagy része a cigányokat, hiszen a cigányság a környezet, és ez meghatározza a magyar ember természetét, hogy utálja a cigányt.
2011. szept. 24. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!