Van a cigányoknak is egy rájuk jellemző természetük?
Itt arra gondolok, hogy sok helyen látttam itt ebben a topikban leírva, hogy a magyarokba bele van kódolva, hogy ha megdöglött az én tehenem is akkor dögöljön meg a szomszédéd is(én nem ilyen vagyok, bár magyar vagyok)
Na ezt elismerem, mert tényleg sok ilyen magyar ember van.
De akkor nem lehet, hogy a cigányokba is bele van kódolva a mások bántása, másokkal való kötekedés, a munka nélküli élet...
Mint ahogy mondtam én nem olyan szomszéd tehene is dögöljön meg fajta vagyok, íghy van a cigányoknál is olyan aki életében sose bántott senkit és ha teheti dolgozoik...
"rejehw ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy nincs egy sajátságos természete a magyar cigányságnak? nem írtam azt, hogy ez rossz vagy jó, csak azt hogy van"
Senkinek sincs a származása miatt rá jellemző természete. A környezet és a kultúra alakítja a természetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!