A Cigányoknak miért nő gyorsabban a csöcsük meg a hajuk?
Figyelt kérdés
Egyszer össze ismerkedtem egy cigány lánnyal, nagyon nagy mellei voltak,hatalmasak. Megkérdeztem hány éves és azt mondta 13. És a haja is seggig ért, mit csinálnak ezek hogy ilyen gyorsan nő a cicijük meg a hajuk ???2011. okt. 7. 19:23
3/10 anonim válasza:
korábban érnek mint mások mivel átlagosan fiatalon szülnek
4/10 anonim válasza:
Nekem volt pár cigány osztálytársam. Megkérdeztem mindkettőtől a hajas dolgot és mindketten azt mondták, hogy nekik a szüleik nem engedték levágatni. Évente max 1 centi, aztán ennyi.
Nem mindegyiknek van ám nagy melle. De szerintem a túlzott hormontermelés és a sok édesség :D Mindig eszik a sok csokit és a chipset :D
5/10 anonim válasza:
Hormonkezelésre járnak és folyamatosan szteroidokat szednek, hát nem tudtad?? -.-""
6/10 anonim válasza:
A cigány lányos sokkal korábban érnek, és hamar is öregednek. De arra én is kíváncsi lennék miért nagy szinte mindnek a cicije és mitől van olyan formás segge a legtöbbnek...
7/10 anonim válasza:
a cigány lányoknak még a bajuszuk is nő, 2 évvel fiatalabb cigány csajnak nagyobb bajusza volt mint nekem XD
19/f
8/10 anonim válasza:
A hajuk tényleg azért hosszú,mert nem vágják le.A cicijük meg nem tudom :D de gondolom nem mindegyiknek nagy
9/10 A kérdező kommentje:
X'D jah ok
2011. okt. 8. 18:56
10/10 anonim válasza:
Kis tömés, kis póthaj.. sálálá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!