Jogosan várja el a párom exe, hogy 3 hónapig nálunk lakjon a közös gyerekük?
Az ex szerintem a legjobb megoldast valasztotta. Nem hiszem, hogy egy felelotlen liba lenne. Viszont, te egy csapnivalo mostoha vagy, aki ahelyett, hogy megemberelne magat osszvisz 3 honapra, hisztizik , mint egy furdos k***a.
Remelem a parodnak is igy adod elo magad. Rogton tudni fogja, hogy egy banyaval kototte ossze az eletet.
A kérdező legszívesebben az utcára tenné szegény gyereket.
Szívtelen mostoha...
Az lenne a legjobb, ha a férjed is olvasná ezt a kérdést és rájönne, hogy sunyi vagy!
Kérdező, csak arra válaszolj, mit csinálnál ha az anyukával történne valami és a gyerek végleg hozzátok költözne? Amikor összejöttél a férjeddel, ez benne volt mindig is a pakliban.
Remélem nem olyan férfinak szülsz, akiről azt feltételezed, hogy eldobná a gyerekét...
Szegény gyerek.. Tudtál róla, hogy van, nem? Mire a hiszti?
Totálisan magadból indulsz ki, "azért találta ki az ex, hogy kicsesszen veled"? Szomorú, ha csak ez jut eszedbe, véletlenül se az, hogy neki se könnyű kimenni 3 hónapra a gyereke mellől, de dolgoznia kell, és ezt TE is megtennéd a saját gyerekedért, csak ezt te nem látod, de már nem is fogod, mert ilyenkor azért csak-csak előjönnek már az anyai érzések. Nálad meg csak az önzés, a hiszti stb. Mégis mit ártott neked az a 6 éves? Jah, hogy van, értem..
Hát én sem örülnék.
Apukának egyszerű, majd a kérdező gondoskodik a gyerekéről, aki mellesleg éppen akkor szült.
Aludni alig fog tudni, szoptatni, minden, első gyerekkel, tapasztalatlanul, és kap még egy "idegen kisgyereket is".
Beszéld meg a pároddal, hogy intenzíven vegye ki a részét a feladatokból, és ne csak "besegítsen". A gyerek anyja is megtudta eddig oldani egyedül.
Nem tudom, hogy szólnának a válaszok, ha a nő hozná a gyerekét a férfi nyakára, hogy lássa el ő.
Az exet a munkahelyéről küldték ki 3 hónapra? Ha nem, akkor nem lennék biztos a 3 hónapban.
Amúgy, ha nem lenne a kérdező, akkor a pasi hogyan oldaná meg ezt a problémát? Erre lennék kíváncsi nagyon.
Mindenki annyira jól tudja, mit kell tenni, de nagyon kíváncsi lennék, ha ők lennének a szituban, akkor is ilyen megértőek lennének-e.
"Egy nőre nem néznek amiatt csúnyán a munkahelyén, ha elmegy a gyerekért. De egy férfira igen.
"
Rá sem. Majd vázolja a helyzetet.
De hol volt egy szoval is leirva 79%-os v., hogy az apa nem venne ki a reszet? A kerdezo, direkt keveri ott a sz*rt, mert nem kepes elviselni a gyereket!
Amugy meg szerinted miert maradna 3 honapnal tovabb? Ezt is honnan vetted?
Amugy ezek utan, ha megtudnam, hogy az uj nonek ekkora nagy problema, a gyermekem, tuti nem hagynam itt. Jonne velem, mint , hogy ez a furia "vigyazzon ra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!