Mi a véleményetek a Béla névről? Adnátok ezt a nevet a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
A fèrjem az apósomròl akarja elnevezni a fiùnkat,de nekem nem igazán tetszik ez a név...2014. dec. 2. 08:10
41/45 anonim válasza:
Az én férjem a Gyula névért küzdött. Végül második név lett a Gyula.
42/45 mi a fene válasza:
Érdekelne, mi lett a baba neve ?
43/45 anonim válasza:
Igeeeeen!!!!!!!😃😃😃😍😍😍😋😋😸😸😸❤❤💙💙💙Ez a kedvenc nevem!!! Ha majd lesz egy lányom tuti így fogom hívni.
I❤Bella
44/45 Kulamulabula válasza:
Az én kisfiam 2014.11.24 én született és Sz... Béla nevet viseli! Nem vagyunk falusiak, egyszerűen csak ő a 4. Béla a családban! Bélusnak hívom! A nagyszülők Bécinek! Először megijedtem mikor ez feljött mint lehetőség, de lassan inkább különleges lett mintsem furcsa vagy vicces! Most imádom és más nevet nem is adnék, 2. Nevet sem kapott! Bárhol megyünk és kiabálnom a nevet vagy bemutatkozik mindig néznek én meg széles mosollyal nevezek! Azt vettem észre h az első meghőkölés után inkább sokkal pozitív lesz az élmény a fiammal való találkozásánál mint a 245563. Levente, Andor, Zétény stb... Azt hiszem a Béla név olyan mint Aranka! :D de az én fiam Béla és nem is lehetne más!!! Ő a Béla! <3
45/45 anonim válasza:
Mi a helyzet azóta ? Megszületett egészségesen Béla ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!