Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Béla...

Mi a véleményetek a Béla névről? Adnátok ezt a nevet a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
A fèrjem az apósomròl akarja elnevezni a fiùnkat,de nekem nem igazán tetszik ez a név...
2014. dec. 2. 08:10
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
26%
Horror.
2014. dec. 2. 08:41
 12/45 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem ez a legviccesebb férfi név. Nem tehetek róla, ha meghallom mindig nevetnem kell. :D (Bocsánat a Béláktól!) Biztosan nem adnám a gyerekemnek.
2014. dec. 2. 08:49
 13/45 anonim ***** válasza:
24%

A faluban mindekit Belanak hivtak...Jozsi lesz legalbb nem lesz olyan hulye mint te. (reszletek legenyanya)

Viccet fereteve en sirnek

2014. dec. 2. 08:51
 14/45 anonim ***** válasza:
74%
Én imádom ezt a férfi nevet!!! Tényleg elég középkori és elég vicces, de pont ezért nekem a Béla név hallatán egy udvarias jó humorú erős férfi ember képe jelenik meg : ) 25L
2014. dec. 2. 08:55
 15/45 anonim ***** válasza:
27%
Bélaként nem tetszik, de Béciként aranyos. Úgy sem tetszik?
2014. dec. 2. 08:55
 16/45 anonim ***** válasza:
23%

Nem adnám, röhejes. Mindig egy szerencsétlen pasas jut róla az eszembe, pedig egyik Béla ismerősöm se volt az..

De mi az, hogy apósról kell elnevezni? A tied is az a gyerek, nem csak a férjedé

2014. dec. 2. 09:00
 17/45 anonim ***** válasza:
20%
Végh Béla.
2014. dec. 2. 09:07
 18/45 anonim ***** válasza:
44%
Nem adnam...
2014. dec. 2. 09:14
 19/45 anonim ***** válasza:
61%

A Béla névhez sajnos undokoskodó sztereotípiák kapcsolódnak.

"Béna Béla", ésatöbbi. Egyébiránt a Béla név becézése a Béci, és az viszont egész aranyos név. A Béla névvel sincs gond, ha csak kicsit is szimpatizálsz vele, de nem tetszik a Béla, ellenben a Béci, verd az asztalt addig, amíg a Bécit el nem fogadják és hivatalosítják a Béla helyett - ennél fogva a Béci lesz a hivatalos név és a Béla lesz a becézése.

Egyébiránt a Béla név tényleg szép, normális név, szomorú, hogy a legtöbb ember a Bélákat (és ez bizony a sorozatokban, filmekben is így van) együgyű, idiótákkal azonosítják... ha csak egy kis ellentmondás is van benned, ne dönts így, 100%-osan szimpatizálnod kell egy névvel, ha megtetszik, de csak azért, mert egy ilyen gúnyos sztereotípiákra épül a név, nem szabadna máshogyan gondolkodnod, elvégre is az a fontos, hogy nektek mi tetszik...

2014. dec. 2. 09:21
 20/45 anonim ***** válasza:
29%

En sem szerettem a Bela Sandor Istvan neveket de, nem is szaladok ki a vilagbol egy Bela nevtol, sőt męg mindig szebb mint a mostani trendi nevek pl , nintendo.

Miert kell ezt mondaninajjj szegeny gyerek Bela? Mert sok ember ugytesz mintha iyen nevrol meg nem is hallotak volna!

en adnam a gyereknek ezt a nevet attol fuggoen hogy kinek tetszik kinek nem majd mindenki a sajat nevezze ugy ahogyan tetszik.

Ha nekedsem tetszik akkor lehet egy masodik nevet is kitalalni a bela nev melle!

2014. dec. 2. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!