Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Béla...

Mi a véleményetek a Béla névről? Adnátok ezt a nevet a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
A fèrjem az apósomròl akarja elnevezni a fiùnkat,de nekem nem igazán tetszik ez a név...
2014. dec. 2. 08:10
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
76%
Férjem Béla. Amikor a fiúnkat vártuk kértem, hogy léccilécci, ő már ne legyen. Második névbe belementem volna, ha akarja. Szerencsére nem akarta, elég volt már szerinte is a Bélákból a családban (ő már a sokadik). Szerintem nem gáz, de vannak ennél sokkal jobbak (mondom ez úgy, hogy a hideg kiráz a Dominikoktól meg a Noelektől). Második névnek?
2014. dec. 2. 09:37
 22/45 anonim ***** válasza:
20%

A Rózsaszín pitbull énekelt róle trillógiát nekem folyton az jut az eszembe a Béláról :P

Amugy borzalmas egy név

még az ellenésgemnek sem adnám

2014. dec. 2. 09:41
 23/45 anonim ***** válasza:
16%

- Béláim! Gondolkodjunk...:)

Nekem a Béla névről a legényanya jut eszembe. Röviden:

A faluban minden férfit Bélának hívnak, de egy asszony (ez lenne Pogány Judith) megmakacsolja magát, és születendő kisfiának (ez lesz majd Eperjes Károly) a Józsi nevet adja. A falu Bélái sokkot kapnak :) :)

2014. dec. 2. 09:42
 24/45 anonim ***** válasza:
78%
A rohej az lenne, hogy mire felno a gyerek, tok trendi nev lenne a Bela. Ma is vannak olyan nevek, hogy ciki lett volna azt adni 20 eve.
2014. dec. 2. 09:47
 25/45 anonim ***** válasza:
71%
Adnám. Sokkal jobb, mint azok a nevek, amiket most adnak a gyerekeknek.
2014. dec. 2. 09:54
 26/45 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem semmi baj a Bélával. Van több Béla kollégám, tanárom, és senki sem gúnyolódik velük. Egyébként minden névbe bele lehet kötni ilyen alapon. Meg ezerszer jobb, mint az ilyen modern Noel, Kevin, Celesztin, Junior stb nevek.
2014. dec. 2. 10:33
 27/45 anonim ***** válasza:
34%

Nézd, ha egy gyereket a többiek csúfolni akarnak, úgyis csúfolni fogják.

A döntés kettőtöké férjeddel. Ideális kompromisszumnak tűnik a második keresztnév.

Én két Bélát ismerek harminc alatt, dolgos, normális ember mind a kettő, egyiket se cikizték soha a neve miatt. Szerintem nincs gond ezzel a névvel.

2014. dec. 2. 10:39
 28/45 anonim ***** válasza:
63%

Én nem adnám, de nem gondolom, hogy tragédia lenne.

Második keresztnévnek elfogadnám.

Biztosan fiatok lesz? :)

2014. dec. 2. 11:03
 29/45 anonim ***** válasza:
63%
Szerintme sem ciki, de ha neked nem tetszik, ne add!Ez a te gyereked is lesz, olyan nevet kell talàlni, ami mindkettötöknek tetszik.Ha te nem akarod, ne egyezz bele!
2014. dec. 2. 11:42
 30/45 anonim ***** válasza:
49%

Nekem apu volt Béla, de ő már 80 éves lenne,ha élne.

De ismerek jóval fiatalabb Bélát is.

Nem tetszik, de lehet, hogy ezek a régi nevek is visszajönnek majd a divatba.

Még mindig jobb, mint a Dzsordzso,Raul, Huanita,és hasonló borzalmak...

A férjem,apósom meg pl. Lajos, de egyiken se akartuk ezt a nevet a fiunknak, Tamás lett.

2014. dec. 2. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!