Adnátok olyan nevet a gyereketeknek, ami a család összes többi tagjának nem tetszik?
A Lehel egy tökéletes Magyar név. Szerintem igenis dícséretes, ha valaki "ősi" Magyar nevet ad a gyerekének. Ha egyszer én is eljutok odáig, hogy gyerekem legyen, akkor Én is Magyar nevet szeretnék neki adni. Nekem a Koppány és a Kötöny tetszik nagyon.
De egy mondás úgy tartja, hogy: "a nevedben a jövőd!" Ami azt takarja, hogy nevünk valamilyen formában, de befolyással lesz személyiségünkre. Én hiszek benne.
Ha már én a párommal egyet értettem abban, hogy ezt a nevet választanám,akkor ahhoz is tartanám magamat.
De miért ellenzik ennyire a Lehel nevet, mondjuk ezt én sem adnám, mert még becézni sem lehet.
Igen.
Nem "csakazértis" miatt, hanem azért, mert Ti vagytok a szülei a születendő babának, és ez a ti kiváltságotok.
Mint ahogy annak idején, szülők, nagyszülők meghozhatták a saját döntésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!