Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csodálkoznak sokszor az...

Miért csodálkoznak sokszor az emberek azon hogyha egy férfi nem törődik a gyerekkel ha nem akarta?

Figyelt kérdés
Az ilyen kérdéseknél mindig írják hogy miért nem húzott gumit, már nem azért de ha a nő nem hagyná gumi védekezés nélkül a dolgot akkor nem lenne gond. Vagy aki átvágja a férfit olyanokkal hogy tabit szed és közben mégsem. Van egy barátnőm így akarta elérni hogy a pasi komolyan vegye hogy terhes lett.A pasi az elején mondta hogy ez csak szexkapcsolat. Persze a nő most fel van háborodva hogy a pasi nem vette el, és egyedül neveli a gyereket. Nő vagyok éppen ezért nem értem hogy lehetnek ilyen felelőtlenek ezek a nők. Mert hiába nyugtatják magukat azzal hogy nem húzzot gumit attól még ők maradnak a gyerekkel, a szeretet törődést pedig senkiből nem lehet kierőszakolni.
2014. nov. 24. 10:25
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
78%
#40 "Nem sajnálom azt, akit így àtejtenek, mert ha nem akar gyereket, védekezzen ő maga (is)" - végül is sajnálni való csak akkor van rajta, ha bedől az "erkölcsi" agitátoroknak, és nem vágja ki már csak kárenyhítő alapon is azonnal és minden további szócséplés nélkül az ilyen kaliberű kérdésben hazudó állítólagos társát, mint a macskát xarni... nálam ez jóformán az egyetlen azonnali, mérlegelés nélküli szakító/váló ok, minden másra azt gondolom, hogy meg lehet próbálni megbeszélni... aztán persze, ha akar pereljen be, ha megítélik, megkapja a megítélt tartásdíjat, aztán snitt, csináljon amit akar, boldoguljon ahogy tud. Arról viszont biztosan tennék, hogy a gyerek a megfelelő időben pontosan és valóságosan megismerje az okokat és körülményeket, ne tudja a hazug anyucika hazugságokkal tömni. Ennyi.
2014. nov. 24. 13:27
 42/45 anonim ***** válasza:
87%

Az a nő, aki az apa akarata ellen esik teherbe, és megszüli a gyereket, nem való anyának, mert erkölcsileg nulla.

Ne síránkozzon, hogy egyedül kell nevelnie a gyerekét!

Ha az aőa nélkül nem tudja felnevelni, akkor miért szülte meg? Miért nem vetette el? Miért tette tönkre a saját, az apa és a gyereke életét is. A kérdező barátnője még a szüleiét is.

2014. nov. 24. 15:08
 43/45 anonim ***** válasza:

Sok esetben azért a férfiak sem szentek, valljuk be.

Azzal maximálisan egyetértek, hogy amikor a nő átveri a férfit a tabletta szedéssel, vagy nem körültekintően szedi, akkor gusztustalan és gerinctelen dolog a férfitól bármit is elvárni. Mert ugye tényleg sok nő érvel azzal, hogy megrendülne a bizalma, ha a párja gumit akarna húzni gyógyszer szedés mellett.

De! Mi éppen 3 hete szakítottunk emiatt a párommal. Nagyon nem szeretnék gyereket még, mint ahogy ő sem akart, ezért magam részéről szedem a gyógyszert, de az elmúlt pár hónapban valami rossz lett az emésztésemmel, és igen gyakran, kiszámíthatatlanul hasmenésem van. Előfordult már, hogy este amikor bevettem a gyógyszert, együtt voltunk és nem sokkal rá jelentkezett a hasmenés, amikor kétséges volt, hogy bármi is bent maradt, ami felszívódhatott volna. Esemény utánit meg kapkodhatom úgy, mint a cukorkát, nem is akarom és nem is írná fel a doki gyakran. Emiatt sajnos most nem bízhatok a gyógyszerben, és kértem, hogy amíg ki nem derül, hogy mi miatt megy sokat a hasam, húzzon óvszert.

A válasz: na ő zokniban nem...

Természetesen én meg anélkül nem, mert nem fogom magam olyan helyzetbe hozni, hogy egy nem kívánt terhesség gondját kell megoldani. Én igyekszek megfelelően védekezni, de nem csak az én dolgom úgy érzem, és ha a férfi ebben ennyire nem partner, akkor nem értem, hogy miért van meglepődve, hogy gumi nélkül viszont nincs szex.

Tényleg ne értsetek félre, elítélem, ha a nő szándékosan veri át a férfit, de azt is, ha egy hasonló esetben, mint mondjuk az enyém, a férfi csak szexelni akar, gyereket nem, de a tőle telhetőt nem teszi meg a védekezésben. Persze, lehet ilyenkor szakítani és nemet mondani a szexre, mi is megtettük, de akkor is dühítő, hogy sok férfi gondolja azt ma is, hogy a védekezés csak a nő dolga. Ha kicsit is gyengébb jellem vagyok, vagy nekem nem annyira probléma egy betervezett babát megszülni és nevelni, akkor is biztosan én lettem volna hibáztatva, pedig ebben az esetben tehetett volna ellene azzal, hogy óvszert húz.

2014. nov. 24. 15:19
 44/45 anonim ***** válasza:
Amugy honnan tudhatjuk, hogy az apa valoban nem torodik a gyerekkel? Azert mert egy duhos anya azt allitja? Honnan tudhatja barki is, bogy mit erez az apa? Lehet, hogy amikor van egy par perce, akkor megnezi a gyerek kepet, ha lat egy kisgyereket az apjaval akkor elszomorodik, mert neki nem jott ossze, becsaptak, atvertek. Honnan tudjatok, hogy nem bantja a dolog? Lehet, hogy nem azert fizeti a gyerektartast mert muszaj, hanem mert ennel tobbet nem tud tenni? Hiszen nem akar a gyereke anyaval lenni, de maskepp nem tudja elkerulni azt a not aki becsapta es meg utalja is. Minden eremnek ketoldala van es mi nem ismerjuk mindket fel oldalat, megis szinte mindenki itelkezik.
2014. nov. 25. 06:23
 45/45 anonim ***** válasza:

Kedves #43, miért elfogadhatatlan a jelek szerint sok nő számára, hogy a férfi és a nő egyenjogú, tehát pont ugyanúgy és ugyanannyi döntési joga van a saját szexualitását illetően, mint a nőnek?

(ezzel nem neked "szemrehányok", csak elvben kérdem az alapján, amit nők erről a témáról általában összeirkálnak, hisz te nem írtad, hogy a történetetekből ki csinált szakítást, és azért szakítani, mert az egyik fél beteg, szerintem eleve abnormális.... egy kapcsolatban bármikor előfordulhat, hogy pár hétig-hónapig nincs szex valami objeltív oknól, ezt egy kapcsolatnak ki kellene bírnia)

Szóval érted, arra gondolok, hogy amíg a nők fenntartják maguknak a döntési jogot, hogy mert én tablettát-spirált-hüvelygélt-akármit nem csakmertazért, és milyen szemét az a férfi, aki ebben elvárásokat tesz, ugyanaddig ők lazán megfogalmazzák elvárásként a "húzzongumit!!!"... ha egy férfi hasonlóan fogalmazna egyáltalán, hogy "rakassonfelspirált!!!" vagy mittudomén, már rég keresztre feszítenék fejjel lefele... már pusztán a megfogalmazástól is...

Dacára annak, hogy nekik van sokkal nagyobb választékuk fogamzásgátló eszközökből és módokból...

És érdekes módon megy ez a "miértgondoljaaférfiazt..." szöveg is, mint ha legalábbis itt valami űbermacsó gonoszságról lenne szó, holott a tény az, hogy a nők számára rendelkezésre áll némi választék, a férfiak számára meg a tudomány mai állása szerint nem.

Szóval egy nőnek miért csak akkor jut eszébe az egyenjogúság kérdése általában, ha ha épp magát érzi hátrányban, és amikor ő van előnyben, az miért nem zavarja ugyanúgy az igazságérzetét?

2014. nov. 25. 09:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!