Miért ítélik el ennyien azokat a családokat, ahol a felek a gyerekeim anyjának ill. a gyerekeim apjának nevezik egy-egy kérdésben a házastársukat?
Nekem kicsit úgy hangzik, mintha szájba kéne rágni, hogy ő az apa, anya.
Ízlések és pofonok.
Én még olyan nem láttam, hogy azon kiakadt volna valaki, ha úgy emlegeti valaki a férjét, feleségét egy történetben, hogy a gyerekeim anyja/apja.
Az a fura (szerintem is) amikor anyának és apának hívják egymást a házastársak.
Saját véleményem!!!
Szerintem ez annyira lehagoló. Annyiszor hallom, hogy Gyere Apa, együnk egy fagyit! Miért? Ez az "Apa" történetsen a nő férje, társa, szerelme, barátja. Szerintem nagyon férfiatlan. Tényleg olyan, mintha már nem tartaná férfinek a feleség, csak az apát látná benne. Szerintem pl. egy férfi szívesebben csókolja meg a feleségét, ha a nevén szólítja, vagy Szívemnek nevezi, kint Apának. A Gy.k.-s felállás is idegesítő(számomra legalább is). Apa nem ér haza időben, apa nem eszik velünk.-.- De hisz a Férjéről, szerelméről van szó. A "gyermekem apja" megnevezéssel még nincs bajom.
Nyuszikaki
Attól nekem is herótom van, amikor valaki leapázza a férjét. Még a gyerek előtt oké, de ha itt az oldalon látom,van,hogy megkérdezem, hogy kiről van szó?
A másik legrosszabb, amikor egy többgyerekes anyuka a "nagyobbik", vagy "kisebbik" szóval illeti a gyerekét. Ez olyan degradáló, szinte elképzelem a pórázt a szerencsétlen kisgyerek nyakán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!