Családon belüli erőszak. Ismertek olyan családokat, ahol a nő terrorizálja a családot?
Figyelt kérdés
Hogyan alakult ez ki? Mesélnétek róla?2012. ápr. 12. 16:46
1/15 anonim válasza:
Lelki terror is számit?Mert akkor nálunk igen..
2/15 A kérdező kommentje:
Én szerencsére nem éltem át ilyet, ezért engem is érdekelne ez miben nyilvánul meg. Én elsősorban azt értem az alatt, hogy részegesek a szülők, ütik-verik egymást stb.
2012. ápr. 12. 16:58
3/15 anonim válasza:
Szerinted ez olyan dolog, amiről "mesél", aki átéli? Miért jó az Neked, ha erőszakos családi történeteket olvashatsz?
4/15 anonim válasza:
Ha lelki terror is számít, akkor nálunk ez a helyzet.
5/15 anonim válasza:
Én átéltem, de nem kívánom senkinek sem. Szerintem nincs arra kifejezés, amikor elveszel egy nőt de abból terrorizáló lessz. ráadásul több év után, s álltalában ha meg van a gyerkőc akkor. ami utánna jön azt még az ellenségemnek sem kívánom.
6/15 anonim válasza:
Amugy ez pont az olyan nőlből lessz akik itt siránkoznak, hogy nincs önbizalmuk, nem tudják mit akarnak. eleinte ne is látni nagyon, de később, igen de akkor késő.
7/15 anonim válasza:
Hát nálunk azután történtek a dolgok, miután a bíróság nekem ítélte a gyermeket, hosszú per után Volt feleségem teljesen megbolondult, már a láthatását is korlátozták.
Felbérelt magának egy embert akit megkért, hogy verje őt meg, és utána azt terjesztette, hogy én vertem meg. (Csak nm számolt azzal, hogy bizonyítani tutdtam tanukkal, hogy a közelébe nem voltam az ominózus időpontban)
Autómat rendszeresen rongálja, ebből már rendőrségi ügy is van folyamatban, rongálás és garázdaság vádjával.
Szóval le a kalappal a bíróság előtt, jó döntést hozott.
8/15 anonim válasza:
Kérdésedben az volt, hogy a nő terrorizálja a családot. akkor végül is ennek következménye, hogy alkoholba menekül egyik fél a szenvedő alany, majd jön a fizikai megnyilvánulás. Úgy érted , házisárkány. ez régen volt, ma már elválnak az ilyentől és lessz belőlük döhöngő sárkány. Hát aférj. Én mindig azt kérdezem a nőktől akik rinyálnak, hogy iszik a férje. Amiokor elvett akkor is ivott. Válasz egy esetben volt igen. Akkor mit rinyál. de ha aházasság alatt lett ittas a férj, akkor annak oka is van, nem csak lapult ahogy egyes hölgyemények mondanák.
9/15 anonim válasza:
Igen. ha tudnád, hányan vannak...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!