Családon belüli erőszak. Ismertek olyan családokat, ahol a nő terrorizálja a családot?
Nagyon felfújják a nők meg a média, hogy a nőket ért erőszak blabla bla
De elsikkad hogy milyen terrornak van kitéve a férfi a családban.
Tehát nem kisebbíteni akarom a nőket ért erőszakos dolgokat, de a női lelki terror se semmi.
Nekem a keresztapámat csinálta ki a felesége (jó azért kellett hozzá az ital is, de a kezdőlökést a nő adta)
ellenben a keresztapám öcse is jól kifogta, kisemmizte a nő.
Anyám(változó kor "nőiagybaj") pedig mind apámat, mind engem kikészít.
a klimaxos nők kirohanásait nincs az az ember aki elviselje. szerencsére nálunk ez nem történik meg :)
deszerintem elenyészően ritka hogy a nő terrorizálná a családot.. mert ő az akinek össze kell tartania azt, övé az a szerep... de ha ettől megfosztják...akkor jogosan haragszik és talán ebben rejlik a magyarázat a sok lekileg összetört nőre.. hogy nem tudják betölteni a szerepüket...
Lelki terror nálunk is volt.
A legdurvább lelki terror talán az amikor saját magát vagy ép másokat pl. akár minket sajnáltatva terrorizál. Akkor még vissza se lehet ütni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!