Miért van ennyi beteg szülő, aki terrorizálja a gyerekét?
Én konkrétan a depressziós,elmegyenge szülőkre gondoltam,akik villámhárítónak használják a gyereket...
Például....
kedves első..Nem kell egyetérteni velem,de hidd el sokszor rendes szülők,rendes háttér mellet egy önző,kis "ki ha én nem " gyerekek vannak,akik nem értékelik a szüleik erőfeszítéseit a jövőjük érdekében.A KELL,és az AKAROM meg a NEM szó az első amit megtanulnak..
Egyébként a kérdés is a másik véglet. Nem minden szülő terrorizálja a gyerekeit.Sok szülő van aki tök normális.
Ha egy szülő elvárja,hogy gyereke tanuljon,tartsa rendben a saját szobáját,esetleg segítsen valamit otthon is, nem engedi 13-14 évesen bulizni, nem engedi,hogy az alig idősebb barátjánál aludjon,nem veszi meg az éppen divatos cuccokat,akkor az szülői terror,nem pedig a szükséges nevelés.
A gyerek a jogaira hivatkozik,de a kötelességeit elfelejti. Ebbe beletartozik a szülők iránti tisztelet is.
Azt azért elvárja minden gyerek,hogy a szülei eltartsák.
Kevés az a szülő,aki valóban terrorizálja a gyerekét,a gyerekek viszont nem tűrik a fegyelmezést.
"Kérdező unatkozó kamasz vagy aki most nagyon utálja a szüleit. Shame on you.
Ezt abból szűrtem le, hogy felpontozod aki egyetért veled ugyanakkor aki a szülőt védené azt le. GRAT!
16/f" Ma 18:21 Sajnos nem nyert....Rosszul szűrsz mivel még csak egy kamasz vagy ...
"Ha egy szülő elvárja,hogy gyereke tanuljon,tartsa rendben a saját szobáját,esetleg segítsen valamit otthon is, nem engedi 13-14 évesen bulizni, nem engedi,hogy az alig idősebb barátjánál aludjon,nem veszi meg az éppen divatos cuccokat,akkor az szülői terror,nem pedig a szükséges nevelés.
A gyerek a jogaira hivatkozik,de a kötelességeit elfelejti. Ebbe beletartozik a szülők iránti tisztelet is.
Azt azért elvárja minden gyerek,hogy a szülei eltartsák.
Kevés az a szülő,aki valóban terrorizálja a gyerekét,a gyerekek viszont nem tűrik a fegyelmezést." Ma 18:23 Ez mi?Nem ez volt a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!