Miért van ennyi beteg szülő, aki terrorizálja a gyerekét?
Nem értem, egyeseknek miért okoz kéjes örömet név és arc nélkül leoltani boldogot, boldogtalant interneten keresztül. Talán fel is teszek róla egy kérdést, és ha valaki SZERINTEM nem megfelelő választ ad rá, akkor megmondom neki, hogy ő bizony egy visszamaradott, csökevényes agyú nyomorult. Mert így van. Mert én, A kérdező, így mondom.
Leírtad a kulcsot, barátom: depressziós, nincs tudatában a dolgainak, mentálisan nem egészséges, EZÉRT gondolja úgy, hogy terrorizálhatja a normális gyerekét. És ebben vajon mi olyan nehéz neked, mélyen tisztelt, érett gondolkodású kérdező? Erre válaszolj nekem, aztán majd én meg eldöntöm, hogy tökéletes-e a válasz, vagy te vagy a töketlen. :)
Talán megtanulhattad volna magyarul kifejezni szabatosan a kérdésedet,és nem általánosságot írni!
Akkor más válaszokat kaptál volna!
Ma a beteg szót legtöbbször nem a valóban betegekre használják csak. Hanem mindenkire,aki nekik nem szimpatikus!
Még annyit, te nem egy pohár vizet kértél,hanem csak valamit!
Még egyszer:fogalmazz pontosan és félre nem érthetően!
82%-os nagyon nagy vagy! A válaszod: TÖKÉLETES VÁLASZ!
Persze, nem én vagyok a kérdező. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!