Ismertek személyesen hitgyülekezetes embereket\családokat? Milyen emberek, mi a véleményetek róluk?
ne tudd meg. :O
félelmetes milyen gyerekez nevelnek a hitgyülis szülők.. én mindennap látok párat.
sátánfajzatok
szó szerint.
persze ők nem tudják elképzelni hogy milyenek lehetnek kívűlről meg nem tehetnek róla..de azért nem átlagos életük van
nekem a kedvencem a németh sándor padlásán történő imakommandó :D
A sógoromék hitgyülekezetesek.
Nincs velük semmi baj.Kicsit másképp értékelik az életet,más a felfogásuk,de ha nem áll le velük az ember a vallásról vitázni,akkor elég kellemes emberek.
Rendesen dolgoznak,a gyerekek járnak iskolába-Rendszeresen látogatja az anyját(anyósomat) pedig anyósom katolikus.Régebben néha jöttek a szöveggel,hogy így meg úgy jó,de mi finoman leállítottuk őket.Így elég jó kapcsolat van köztünk.Azt,hogy ők miben hisznek,vagy mennyit költenek a gyülekezet javára ahhoz nekünk semmi közünk.Mi tiszteletben tartjuk a vallási hovatartozásukat,így ők is tiszteletben tartják mások vallási hovatartozását..
Igen, ismerek. A gyüli mindennél, értsd: mindennél fontosabb ( a családnál is). A gyerek, aki addig segítőkész kamasz fiú volt, onnantól nem volt hajlandó a szüleinek segíteni pl. fát vágni ( nagyon szegények), mert épp ment az atv-n a sanyi bá, és azt meg kell nézni. Minden barátjától elfordult, mondván, ők az ördöggel cimborálnak. A keresetének x ( nagy) %-át leadja a bandának, ahelyett hogy a közös kasszába tenné ( amire nagy szükség lenne). És még sorolhatnám.
Ép ésszel nem tudom felfogni milyen eszközzel képesek embereket ennyire kifordítani magukból. És még ha jó irányba történne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!