Miért baj ha szeretem felvidítani az embereket?
Szeretem látni hogy mosolyognak az emberek és ha valamelyik barátom szomorú akkor mindig beszélek hozzájuk meg hülyéskedek és jobb kedvük lesz. Az osztálytársaimat is sikerül megnevettetni mindig és sokszor a tanárokat is. Ha kell hülyét csinálok magamból csak legyen jó kedvük. Volt már olyan hogy idegenekhez is odamentem. Nem tudom miért csinálom ezt de jól esik. Ezek az emberek soha nem szóltak érte mert tetszik nekik. De már párszor mondta 1-2 tanár hogy hülyeség amit csinálok és ne akarjam hogy minden embernek jó kedve legyen. Ez miért baj? Nem értem
16/F
Nem baj, csak fogadd el, hogy nem mindenki akarja, vagy nem mindenkinek vicces amit csinálsz
A tanárok meg gondolom azért mondják, mert zavarod az óráikat, a rendet stb.
Ha túlzásba viszed , az gázzz
Viszont , inkább maradj ilyen , mint megsavanyodott
A suliba hanyagold és ott is ahol ezt nem díjazzák annyira
hiszen - A JÓBÓL IS MEGÁRT A SOK !!
Részben igazuk van azoknak,akik azt mondják,hogy nem kell mindenkit felvidítani,mert vannak,akiket nem lehet,ekkor Te sem leszel valami boldog!
Másfelől viszont tényleg több ilyen ember kellene mint a milyen Te vagy!! Remélem életed végéig megmarad ez az életvidám belsőd,és remélem sokáig boldogítod az embereket!!
Ha az Élet citromot ad,csinálj belőle limonádét!! :-)
"Nem magyar vagyok"
Akkor mi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!