Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj ha szeretem felvidít...

Miért baj ha szeretem felvidítani az embereket?

Figyelt kérdés

Szeretem látni hogy mosolyognak az emberek és ha valamelyik barátom szomorú akkor mindig beszélek hozzájuk meg hülyéskedek és jobb kedvük lesz. Az osztálytársaimat is sikerül megnevettetni mindig és sokszor a tanárokat is. Ha kell hülyét csinálok magamból csak legyen jó kedvük. Volt már olyan hogy idegenekhez is odamentem. Nem tudom miért csinálom ezt de jól esik. Ezek az emberek soha nem szóltak érte mert tetszik nekik. De már párszor mondta 1-2 tanár hogy hülyeség amit csinálok és ne akarjam hogy minden embernek jó kedve legyen. Ez miért baj? Nem értem

16/F

2012. márc. 19. 16:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg inkább példát vehetnének rólad, mert kevés az ilyen magyar ember.
2012. márc. 19. 16:35
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Talán túlzásba viszed.
2012. márc. 19. 16:35
 3/14 anonim ***** válasza:
60%

Nem baj, csak fogadd el, hogy nem mindenki akarja, vagy nem mindenkinek vicces amit csinálsz

A tanárok meg gondolom azért mondják, mert zavarod az óráikat, a rendet stb.

2012. márc. 19. 16:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha túlzásba viszed , az gázzz

Viszont , inkább maradj ilyen , mint megsavanyodott

A suliba hanyagold és ott is ahol ezt nem díjazzák annyira

hiszen - A JÓBÓL IS MEGÁRT A SOK !!

2012. márc. 19. 16:44
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem magyar vagyok :) Tudom hogy van amikor nem lehet viccelni és nem sokat tudok segíteni de akkor szívesen beszélgetek velük ha akarnak de nem erőltetem.
2012. márc. 19. 16:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ha van valami nyígom én se biztos örülnék ha oda jönnél és elkezdenéd ezt csinálni. De ha tisztes határokat tartasz akkor csináld csak ne órán.
2012. márc. 19. 16:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem az a gond, hogy ízléstelenek a viccek vagy hogy zavarod az órájukat, akkor csak megkeseredettek. Bennemaradtak a mókuskerékben, kiveszett belőlük az, hogy meglássák az élet apróbb örömeit, pesszimisták lettek... és fura nekik látni, hogy van olyan ember, akinek ez még fontos/aki hisz abban, hogy lehet segíteni mások jókedvre derítésében.
2012. márc. 19. 16:48
 8/14 anonim ***** válasza:
"Ezek az emberek soha nem szóltak érte mert tetszik nekik." -Tehát nem zavarja őket, úgyhogy nem hinném, hogy túlzásba viszi.
2012. márc. 19. 16:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Részben igazuk van azoknak,akik azt mondják,hogy nem kell mindenkit felvidítani,mert vannak,akiket nem lehet,ekkor Te sem leszel valami boldog!

Másfelől viszont tényleg több ilyen ember kellene mint a milyen Te vagy!! Remélem életed végéig megmarad ez az életvidám belsőd,és remélem sokáig boldogítod az embereket!!

Ha az Élet citromot ad,csinálj belőle limonádét!! :-)

2012. márc. 19. 16:52
 10/14 anonim ***** válasza:

"Nem magyar vagyok"

Akkor mi vagy?

2012. márc. 19. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!