Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csodálkoznak sokszor az...

Miért csodálkoznak sokszor az emberek azon hogyha egy férfi nem törődik a gyerekkel ha nem akarta?

Figyelt kérdés
Az ilyen kérdéseknél mindig írják hogy miért nem húzott gumit, már nem azért de ha a nő nem hagyná gumi védekezés nélkül a dolgot akkor nem lenne gond. Vagy aki átvágja a férfit olyanokkal hogy tabit szed és közben mégsem. Van egy barátnőm így akarta elérni hogy a pasi komolyan vegye hogy terhes lett.A pasi az elején mondta hogy ez csak szexkapcsolat. Persze a nő most fel van háborodva hogy a pasi nem vette el, és egyedül neveli a gyereket. Nő vagyok éppen ezért nem értem hogy lehetnek ilyen felelőtlenek ezek a nők. Mert hiába nyugtatják magukat azzal hogy nem húzzot gumit attól még ők maradnak a gyerekkel, a szeretet törődést pedig senkiből nem lehet kierőszakolni.
2014. nov. 24. 10:25
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
31%
#17 "Mert ha majd egyszer lesz, es eloszor nez a szemedbe, fogja meg a kezedet, akkor megerzed mirol beszelek." - lásd #6-os válasz...
2014. nov. 24. 11:36
 22/45 anonim ***** válasza:
84%

"a férfi azért volt ostoba, mert nem védekezett maga is. Nemcsak gyereke lehet így, hanem nemi betegsége is"

...és akkor jön a nő azzal, hogy "milyen szemét pasas vagy, hogy nem bízol meg bennem, és felhúzod azt az utálatos kotont pedig megmondtam, hogy szedem a tablettát!"

Az esetleg elkapható nemi betegségekre pedig az a női válasz: "jól értem, te most leku*váztál?!"

2014. nov. 24. 11:40
 23/45 anonim ***** válasza:
63%
#18 "Szegény 63%-sal is valami ilyesmi történt, azért ilyen goromba és ridegszívű, nem szerette az apukáka." - nézd, amikor elfogynak az érvek, jön a személyeskedés...
2014. nov. 24. 11:42
 24/45 anonim ***** válasza:
65%

23:

"..és akkor jön a nő azzal, hogy "milyen szemét pasas vagy, hogy nem bízol meg bennem, és felhúzod azt az utálatos kotont pedig megmondtam, hogy szedem a tablettát!"

Az esetleg elkapható nemi betegségekre pedig az a női válasz: "jól értem, te most leku*váztál?!""

Az ilyen hozzáállású nővel nem kötelező lefeküdni! Lehet ám akkor visszahúzni az alsónadrágot, és keresni másikat, nem?

2014. nov. 24. 11:44
 25/45 anonim ***** válasza:
93%

Megértem, hogy azt hibáztatjátok, aki alkalmi kapcsolatban nem húz óvszert.

De ne mondjátok már, hogy tegyük fel van egy 8 éves kapcsolat, feleség (élettárs, barátnő most mindegy a megnevezés) gyógyszert szed. Elintézi, hogy baba jöjjön, a férfi a hibás, mert nem húzott gumit egy komoly kapcsolatban, ami a BIZALOMRA épül?

Ha a vőlegényem bevágná, hogy márpedig ő gumit húz 8 év után, mert mi van ha átverem, úgy dobnám ki, hogy ideje sem lenne elgondolkozni, mert egy kapcsolat számomra a BIZALMON alapul.

Tehát számomra egy rövid kapcsolatban a férfi a felelőtlen, de egy hosszútávú évek óta tartó kapcsolatban a nő a gerinctelen. És mondom ezt nőként.

2014. nov. 24. 12:01
 26/45 anonim ***** válasza:
3%

"Tehát számomra egy rövid kapcsolatban a férfi a felelőtlen, de egy hosszútávú évek óta tartó kapcsolatban a nő a gerinctelen. És mondom ezt nőként."

És tévedsz. Legalábbis a második felében. Normális kapcsolatban mindkét fél védekezik, ahol az egyik fél nem akar babát. Ha az én férjem azt mondja, hogy még nem akarok gyereket, akkor én segítek neki felhúzni az óvszert, ha kell. És akkor nincs számonkérés később, ha bármilyen okból nem működött a tabletta. Valamiért egyesek meg vannak róla győződve, hogy az emberi szervezet egy gép, és pont ugyanúgy működik, mint tegnap, egy hónapja, fél éve. Simán van, hogy a tablettát rendesen szedik, nincs hasmenés, nincs hányás, csak épp a szervezet mondjuk egy front hatása miatt máshogy használja fel a gyógyszert.

2014. nov. 24. 12:05
 27/45 anonim ***** válasza:
4%

"Elintézi, hogy baba jöjjön, a férfi a hibás, mert nem húzott gumit egy komoly kapcsolatban, ami a BIZALOMRA épül? "

Te komolyan mondod ezt? Hogyan akarod a bizalomra építeni azt, hogy a tabletta, amit szedsz, hatni fog-e vagy nem? Hidegfrontok alatt tömegesen indulnak meg a szülések, melegfronttól fejfájás alakul ki. Azt hiszed, a tabletta mindig pontosan ugyanúgy fog hatni?

Én pajzsmirigy-gyógyszert szedek, és változó eredményt produkálok vele. Hol megfelelő a hormon szintje, hol nem. Na a fogamzásgátló szintén nem szentírás!

Ezért kell a mechanikus védekezés ott, ahol egyelőre nem várnak kisbabát. Ha nem gond, ha becsúszik, akkor el lehet tekinteni az óvszertől.

2014. nov. 24. 12:08
 28/45 anonim ***** válasza:
82%

#28, már bocs, de végtelenül unalmas az óvszerreklám-duma... attól még, mert te láthatóan képtelen vagy elfogadni, a szexualitás elsőrendű vélja manapság a kölcsönös örömszerzés, az emberek életükben 97%-ban ecélból szexelnek, és olyan 3% marad az utódnemzésre.

És attól még, mert néhányan elvárnák úgymond "erkölcsileg", normális ember nem fogja tönkretenni a szexuális életét - és ezzel esetleg akár a párkapcsolatát is túlparázással meg 67 módon védekezéssel... ami tényleg elvárható, az az, hogy védekezzenek valami korszerű, az adott párnak leginkább megfelelő módon - és ennyi. Még akkor is, ha egyeseknek ingerenciája támad mindenféle erkölcsi lándzsákat rázni, mert nem bírják elviselni, ha más élvezi a szexet, csak úgy simán...

2014. nov. 24. 12:11
 29/45 anonim ***** válasza:
88%
A kérdésben SZÁNDÉKOS tehrbeesésről van szó és nem arról, hogy nem használ megfelelően a gyógyszer. És én ebből a szemszögből írtam a válaszom. Ebben az esetben még mindig fennáll a válaszom, mert rövid kapcsolatban előzze meg a férfi is, hogy a nő azzal akarja megfogni, míg hosszútávú kapcsolatban a nő gerinctelensége, ha egy bizalomra épülő kapcsolatban, kijátsza a férfit.
2014. nov. 24. 12:12
 30/45 anonim ***** válasza:
19%

29, akkor viszont tessék vállalni gerincesen azt a rizikót, hogy a kölcsönös örömből egy 18 évig tartó gyerektartás is lesz ám, és nem pampogni utólag, hogy "azagonoszbestia", amikor megelőzhette volna a férfi azzal a nagyjából 10 másodpercig tartó cselekvéssel (értsd: óvszer-felhelyezés) a gyerek megfoganását. Én mindig jót röhögök az ilyen balek férfiakon, akik nem húznak gumit, oszt' ki vannak akadva.

Kérem, ki van írva az állatkertben is, hogy ne tessék a krokodilhoz benyúlni, mert leharaphatja a kezecskét! Ha pedig be tetszik nyúlni, akkor tessék elfogadni a rizikót, hogy vagy leharapja a kis kroki, vagy nem.

Te, 63 százalékos, te a krokodilt hibáztatod, magadat nem. De mégis a te karod hibázik, a krokodil meg jót vacsorázott. Ha ennek ellenére azt mondod, hogy a "gonoszkroki" és "énaszent", megérdemled.

2014. nov. 24. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!