Miert van az, hogy a szeretonek all feljebb ha valami nem stimmel?
3: Elolvastam a nyitót. Ebben az áll, hogy elhagyott valakit őérte, aki az exe, ő meg az UTÁNA következő párja.
Tehát én nem látok "szerető-feleség"-párhuzamot.
Én is 3.vagyok egy kapcsolatban, és egyáltalán nincs lelkiismeret furdalásom. Miért is lenne? Én nem csalok meg senkit, szabad vagyok. Soha nem is csaltam meg senkit, ha már nem volt jó, inkább lezártam és kiléptem a kapcsolatból.
A pasi meg rendezze le magában, ahogy akarja, ő jött, nem én másztam rá.
Szerintem nem kell ítélkezni se a szeretőn,se a férjen,exfeleségen.
Az, hogy különmegy két ember,tök mindegy miért történik,a lényeg, hogy zárják le teljesen a kapcsolatukat és lépjenek tovább. A szerető fél, hogy a férfi visszamegy az exfeleségéhez...hááát a féltékenység,félelem mindig az önbizalomhiányból fakad szerintem,illetve abból,ha esetleg nem érzi,hogy a férfi szereti őt...
A te szempontodból a férj a hibás, ő csalt meg.
A 3. fél személye tök mindegy, ő nem fogadott neked hűséget.
Szánalmas egy nő lehetsz kérdező! Kiírhatsz bármennyi kérdést, akkor is csak ilyen válaszokat kapsz. Azt kapod, amit érdemelsz, először te vitted, most tőled viszik! Ez van, miért vagy kiakadva ezen, ez egy ilyen pasi :)
Remélhetőleg nem vele tervezi az életét az exe sem, csak addig szórakozik vele, amíg téged lepattint róla, aztán keres egy FÉRFIT magának.
Szánalmas vagy kérdező! Nevetséges!
24-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!