Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reggelizzek majd?

Hogy reggelizzek majd?

Figyelt kérdés

Szüleim elutaznak nyaralni (pontosabban telelni) egy hétre külföldre, és addig itthon leszek egyedül az öcsémmel.

Mivel akkor már suli lesz, minden nap nekem kell reggelit csinálnom.

Hogy csináljam? Már így is fél6kor kelek, hogy beérjek nyolcra a fősuliba, most kelljek még hamarabb fél órával?

Ráadásul a hét minden az öt napján?

Meg utána még mosogassak is el?

Így semmire sem marad időm, szerintetek mit csináljak?

22/F

2010. jan. 28. 22:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/183 A kérdező kommentje:

Kedves 40%-os pajti!

Bocs, lécci mégse menj el! Már 3 perce szakadok a röhögéstől, nagyon nagy arc vagy:)!

Felpontoztalak háromszor is.

Lécci írj még!

2010. jan. 29. 00:48
 42/183 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz, hogy a tényleges evésre is jusson időd azért! :DD
2010. jan. 29. 00:50
 43/183 A kérdező kommentje:

Én az ilyen szendvicset szeretem.

Talán túl precíz vagyok, de ha így csinálom, akkor egy kis sós paradicsommal nagyon finom.

A mézes kalács pedig az egyik kedvencem.

Igen, számomra a praktikusság és a gyorsaság az első (nem mintha lusta lennék), ezért eszek banánt.

2010. jan. 29. 00:53
 44/183 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem anyádék azért utaznak el és hagynak titeket 2 hétre magatokra, mert látják, milyen oltári bénák vagytok a 18 éves öcséddel együtt...

Hátha most egy kicsi önállóságra tesztek szert! :-P

Egy tojásrántottát még egy 10 éves is el tud készíteni (olaj a kamrában, serpenyő a konyhaszekrény alsó részén!)...

Esküszöm, ilyenkor azt gondolom, milyen kár, hogy megszüntették a kötelező katonaságot, egyeseknek kifejezetten jót tenne, ha megtanulná egyedül ellátni saját magát!

Van barátnőd?

OK! Akkor költöztesd oda a csajt arra a 2 hétre, majd ő készít nektek reggelit, nehogy rád fröcsögjön az a fránya olaj!... :-P

2010. jan. 29. 00:59
 45/183 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég ez komoly? Végigolvastam, szakadok a röhögéstől! :D:D:D Köszi mindenkinek!
2010. jan. 29. 01:00
 46/183 A kérdező kommentje:

Nos...

Nem akarom a barátnőmet odaköltöztetni, főleg nem azért, hogy kihasználjam szegényt.

Mondom, önálló vagyok, tudok reggelit csinálni, csak sokáig tart, ezért korán reggel (hajnalok hajnalán, 5 óra felé) nem fér bele az időmbe. Meg kicsit unalmas is, kivéve ha szól a rádió.

Öcsém állítólag tud tojásrántottát csinálni, de szerintem kamuzik. Mondjuk nem egy wasistdas, egyszer majd megtanulom én is, szerintem 10 perc alatt megtanulnám, és azt menne is, mint a karikacsapás.

Már nem azért a 7 fillérért, de szerintem a katonaságon van üzemi menza, ahol van reggeli. Ott lőni tanulunk, gránátot dobni, tankot vezetni és üteget kihelyezni.

Meg mocsárban kúszni és nehéz cuccokat vinni a hátunkon.

Szóval az nem a tojásrántotta-készítésről szól, azt max. a lányok tanulhatták ott.

Nincs kamránk, úgyhogy az olaj nem ott van, hanem valamelyik szekrényben eldugva. Bár rá van írva a szekrények ajtajára (belülről), hogy melyik polcon mi van, szóval nem lenne olyan nehéz megtalálni.

Szüleim szerint is kicsit önállótlanok vagyunk, de majd megtanuljuk.

2010. jan. 29. 01:16
 47/183 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem az előttem szólók már minden jó tanáccsal elláttak (meg oltással is). Úgyhogy offolok, és annyit tennék hozzá, hogy ééédes szívem, nagyon husi vagy, ahogy ekkora feneket kerítesz egy apróságnak. De tényleg. Itt somolygok a hozzászólásaidon. :)

19/L

2010. jan. 29. 01:33
 48/183 A kérdező kommentje:

Mondjuk tényleg, na megyek aludni!

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat és az oltást!

Amúgy miért használtok mindenféle fura, ismeretlen szót?

Tamáskodni, somolyogni?

Mindig ki kell googléznem, hogy melyik mit jelent.

Pedig ismerem a régies szavakat is, például szekerce, kredenc, alabástrom.

2010. jan. 29. 01:40
 49/183 anonim ***** válasza:
96%

Hát komolyan én is behalok rajtad:D Mintha csak a pasimat olvasnám... ha én nem lennék meg az anyja rég éhen halt volna.. szörnyűek vagytok Ti pasikXD (tisztelet a kivételnek..)

18/L

2010. jan. 29. 01:41
 50/183 anonim ***** válasza:
94%

"Nem lennék a barátnőd :-D"

Az enyém lehetnél.

2010. jan. 29. 01:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!