Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reggelizzek majd?

Hogy reggelizzek majd?

Figyelt kérdés

Szüleim elutaznak nyaralni (pontosabban telelni) egy hétre külföldre, és addig itthon leszek egyedül az öcsémmel.

Mivel akkor már suli lesz, minden nap nekem kell reggelit csinálnom.

Hogy csináljam? Már így is fél6kor kelek, hogy beérjek nyolcra a fősuliba, most kelljek még hamarabb fél órával?

Ráadásul a hét minden az öt napján?

Meg utána még mosogassak is el?

Így semmire sem marad időm, szerintetek mit csináljak?

22/F

2010. jan. 28. 22:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/183 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha lassítva csinálod, akkor igen.
2010. jan. 29. 00:14
 32/183 anonim ***** válasza:
100%
Szivecskem minek kensz vajat a macisajt ala?Edes kis szuttyogom:P
2010. jan. 29. 00:16
 33/183 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyszerűen nem hagy nyugodni. Légyszi, vedd már fel videóra, ahogy elkészíted, és tedd fel youtube-ra. Egyszerűen nem hiszem el, hogy lehetséges ennyit tökölni.
2010. jan. 29. 00:18
 34/183 A kérdező kommentje:

Nem tamáskodom, a szüleim 2 hét múlva utaznak el.

Csak már most elkezdtem tervezgetni.

Azért kell vaj alá, mert vaj minden kenyér vagy kalács alá kell.

A csokis vagy mézes kalács alá is teszek vajat.

És nem szüttyögöm, hanem tényleg ennyi ideig tart megcsinálni. Nem teszel fel youtube-ra, mert akkor mindenki rajtam röhögne, de próbáld csak ki, hogy mennyi idő mind ezt megcsinálni.

2010. jan. 29. 00:28
 35/183 anonim ***** válasza:
89%
Mindennap megcsinálom, 3 perc az átlag. Ezért vagyok kiakadva.
2010. jan. 29. 00:29
 36/183 anonim ***** válasza:
90%
Imadom ezt a pasit!Ket hetre elore tervez:DSztem kerd meg anyudat,hogy ne utazzon el.
2010. jan. 29. 00:32
 37/183 anonim ***** válasza:
93%

Te hallod..szerintem neked egy pszihiáterre lenne szükséged:S Te most télleg ilyen tompa vagy,vagy csak ezzel a kisgyeres stilussal akarsz itt felszedni egy csajt?(am. nagyon ciki)Nem igaz hogy nem birsz megcsinálni egy ******** reggelit:S Én 17 éves vagyok anyám bármit megcsinálna nekem de inkább én csinálok mindent magamnak hogy ő ne dolgozzon.Ahogy a magánéletben úgy a házimunkában is. Minek irod le részletessen hogy hogyan csinálod meg a szendvicset? Kit érdekell? Ha nemtudsz megcsinálni egy reggelit te nagyon egy elcseszett pali lehetsz:S

17/ffi

2010. jan. 29. 00:32
 38/183 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell ahoz feltenni youtubera hogy mindenki rajtad röhögjön igy is mindenki rajtad röhög:D Szerintem probáld meg azt hogy nem csinálsz reggelit magadnak szivj el helyette őt rövid piros marlborot és igyál rá egy fél pohár vodkát:) egésznap nem leszel éhes:) probáld ki:)
2010. jan. 29. 00:37
 39/183 anonim ***** válasza:
97%

Én vacsorára eszek gyümölcsöt, méghozzá minden nap egy banánt. Azért azt, mert az a leggyorsabban és legkönnyebben megehető gyümölcs, nem is kell pucolni és vágni, és nincsenek magjai sem.

-

Méghozzá minden nap:)És most ez mitől öröm hír bárkinek is? Leggyorsabban meg legkönyebben mi a fa** ér kéne könyen meg gyorsan megenni egy gyümölcsöt?És mivan ha pucolni kell vagy vágni?:D a magoktol meg megfulladsz vagy mi? FUUU nagyon megfájdult tőled a fejem is:S

Milessz ha rádfröcsög az olaj? Elkezdenek le esni a végtagjait elöszőr az a kis vmi ami a lábadközött van de te azt nem használád soha ugyhogy azér nem kár,utána leesik a karod,és szépen lassan lemállik a bőröd..tehát vigyázz nehogy rádfröccsenjen az olaj.

2010. jan. 29. 00:43
 40/183 A kérdező kommentje:

Majd lemérem egyszer stopperért.

Kedves 40%-os Géza!

Van barátnőm, nem így akarok csajt felszedni. Ez egy komoly probléma, akár elhiszed, akár nem. Mellesleg kezdem már érteni, miért vagy 40%-os, Tódor. Mint mondottam volna, én megcsinálom magamnak hétvégenként és szünetekben, csak hétközben kora reggel nem, ez nem lustaság, csak egyszerűen kora reggel nem szeretek munkálkodni. Amúgy én felpontoztalak, mert jót röhögtem a hozzászólásaidon. Alkohollal és cigivel köszönöm de nem élek, azok káros dolgok.

Hát, remélem téged nem érdekel. Így tök jó lenne, ha szívességből (mondjuk a felpontozásért) cserébe ezentúl az elektronikai eszközök, a háziállatok, vagy a smink témakörben oltanád a jónépet.

2010. jan. 29. 00:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!