Mi legyen a babám neve?
Mégis mi a bajod a Tünde névvel?Áruld már el kérlek!De igazad van,legyen igazi roma Trisztán a szros kölköd neve,de akkor nem tudom mi a frásznak teszed fel a kérdést.
Esetleg nincsenek barátaid és itt éled ki a vágyaid,hogy valaki felfigyeljen rád?Szánalmas vagy,nem is értem ki tudott téged felcsinálni.
Legyen Brájen a gyerek neve az marha elit......
Alapvetően én szeretem a Tristan (TRISTAN, nem Trisztán) nevet, de nem Magyarországra való, főleg mert rettenetesen idegesítő, hogy csak úgy írhatják a nevet, ahogy ejtik. A falra mászok tőle.
A kutyámat nevezném Tristannak.
Én is szeretem a különlegesebb neveket (a mostani kutyám pl. Axl), de hogy a gyerekemet ilyen helyzetbe hozzam! Te egyébként is abszolút elmebetegnek tűnsz, kérdező.
Azt hiszem, mondhatom, hogy szüleim révén az elitbe tartozom, mégis csak egy mezei Krisztina névre futotta. :)
Névtől nem függ semmi. Azért, mert Dávid (egyébként szeretem ezt a nevet), még nem a putriból van.
Ui.: régen lakott tőlünk nem messze egy cigány család, Döníznek hívták a nőt. Csak mondom. ;)
Bizonyítja ezt az is, hogy kaptam egy ilyen kedves privát üzenetet: "anyádat fikázzad ne a tünde nevet te retkes kamu k@rva" gratulálk a színvonalhoz, kedves Tünde.
Hahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!