Mi legyen a babám neve?
Kérdező neked nagyon nagy gond van a fejedben. Szegény gyerek, sokkal rosszabb az neki, hogy veled kell felnőnie, mint egy rossz név.
A Döníz pont ugyan úgy cigány név, mint mondjuk a Rómeó.
Amúgy nem tudom van-e még ezzel így valaki, de nem tudom úgy hangosan kimondani, hogy ne röhögném el magam.
Épp eszem és majdnem megfulladtam, úgy röhögök :D. Szerintem ezek közül válogass:
Csizmadia Aladin
Csizmadia Angelus
Csizmadia Napóleon
Csizmadia Atlasz
Csizmadia Achillesz
Csizmadia Adeoát
Csizmadia Arisztid
Csizmadia Dagobert
Csizmadia Engelbert
Csizmadia Gotlíb
Csizmadia Rodrigó
Csizmadia Szíriusz
Csizmadia Odisszeusz
És a legjobbat utoljára hagytam: Csizmadia Viátor (igen, tényleg van ilyen:D)
kedves kérdező, szomorú hírem van.
Én egy mezőgazdasági szakmunkásképzőben vagyok tanár. 4 Döniz van a tanítványaim közt. Akik bár lelkesek és szorgalmasak, az általad legaljának vélt csoporthoz tartoznak.
Ettől pedig pont te válsz a szememben az aljává....
Kedves Doniz,
hisztizz csak nyugodtan, meg kapaszkodj foggal körömmel a névhez, hátha a férjed rajon, hogy milyen egy hisztis házisarkany vagy. Jobbik esetben elmegy, és addig nem jön vissza amíg normális nevet nem valaszt 'kedves' szemelyed.. Rosszabb esetben ott hagy téged a fenébe, fizeti a gyerektartast, és hetente kéthetente meglatogatja, de az istenért sem fogja Trisztánnak szólítani. Gondolkozz már, még van nagyon sok "feljebbi szinten" lévő név, és ahelyett, hogy a többi kérdezőt szólnad le (meg a neveiket) böngéssz neked tetsző neveket! Aztán írd ki, de azzal, hogy másokat degradalsz nem mész sokra.
üdv, egy Ivett (gondolom ez is aljanev) nem lakoteleprol
Már ne haragudj, de ha ez a kérdés nem kamu, akkor te totál sötét vagy.
A Juhász és a Csizmadia vezetéknevek arra utalnak, hogy a felmenők ilyen foglalkozást űztek és ez lett a család neve még régen, vagyis paraszti származásúak vagytok. Akkor mégis milyen elitnevekről beszélsz?????
Láttam, hogy az Alexandra nevet is leszóltad, ne zavarjon, hogy az aztán előkelő név, az utolsó orosz cárné is ezt a nevet viselte.
De azért adok tanácsot én is legyen: Csizmadia Jukundusz. :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!