Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem ugye? Soha nem...

Jól tettem ugye? Soha nem fogom megbánni? Vagyis ez a döntést bánom majd legkevésbé?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy szeretem a vőlegényem, nem azért vagyok vele mert nincs más/jobb és soha nem csalnám meg.

De nem ő "életem szerelme".

Azzal a személlyel 3 éve szakítottunk (rá fél évre jöttem össze a vőlegényemmel). Viharos kapcsolat volt, sok veszekedés, nem is illettünk össze, de minden ésszerűség ellenére szerettem. Nem rossz ember amúgy, nem értse félre senki, csak mások voltunk, közben valahol egyformák, heves természetűek.. szóval voltak gondok a kapcsolatunkban. Ő szakított. Máshogy/máshol akart élni, kapott egy lehetőséget, tisztalappal kezdhette, hát szakítottunk. Valahol szerintem mindketten azt hittük akkor, hogy lesz még közös jövőnk, de egy időre el kell engednünk egymás kezét.

Nem szakítottuk meg teljesen a kapcsolatot, néha beszéltünk neten, persze egyre kevesebbet.

Nemrég megkeresett újból, ártatlannak indult, ki hogy van, szokásos körök. Végül véletlenül összefutottunk. Beszélgettünk. Ezután megkértem valamire így még egyszer találkozunk. Kicsit nosztalgiáztunk, végül az érzésekre terelődött a szó. Elég őszintén beszélgettünk (talán nem kellett volna) végül bedobta, hogy miért nem próbáljuk meg újra, tudja nagy kérés, de....

Elküldtem. Mondtam, hogy megvolt a lehetőség, nem én vetettem véget a kapcsolatnak. Most új életem van.

Tudom, hogy jól döntöttem, mégis azóta másra sem vágyok, minthogy megöleljen.. Ha a vőlegényem velem van akkor nem gondolok rá, de mihelyst egyedül vagyok ő az első gondolatom. Iszonyú bűntudatom is van. Nem értem magam. Tényleg boldog voltam még két hete. Most is, de hiányérzetem van.

El fog ez múlni? Nem fogok azon kattogni egész életemben mi lett volna ha?

Szerethetek egyszerre két férfit?

Ha megpróbálnám vele, tudom hogy vagy szakítanánk újból, vagy nem olyan lenne a kapcsolat mint a vőlegényemmel. Vele is vannak viták, de más az egész. Kiegyensúlyozottabb, jobban elvagyunk, azonos a baráti körünk. És tudom hogy szerelem ez is. Csak más.

2014. nov. 10. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jól döntöttél. A másiknak okkal lett vége. Az, hogy ennyire mások voltatok - hogy szakítás is lett belőle - később hatalmas szakadékot idézett volna elő köztetek, ami házasságban, gyerekekkel szinte biztosan válást vagy félrekacsintgatást jelentett volna.

Feltételezem hogy a mostani vőlegényeddel szépen megvagytok és ha elküldted a másikat, az azért volt, mert ezt te is érzed és nagyon jól tudod. Más lenne a helyzet ha nem jutottatok volna el még az eljegyzésig sem és "csak úgy" lennél a pároddal, mint egy baráttal. Ha itt tartotok már, az nem véletlen. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolatotok kész komolyabb szintre is lépni. Később őt is szeretheted még úgy, mint az elsőt. Még jobban is. Gondolom ő volt a nagy szerelem és ezért is vannak furcsa érzéseid. A vőlegényed nem pótlék, szereted, tehát a legjobb döntést hoztad meg.

Az egy nagyon jó dolog, hogy nem hagytad magadat rossz irányba befolyásolni. Nagyon sok nő futott volna az ex karjaiba, élete egyik legnagyobb hibáját elkövetve. Aztán utána itt sírna amikor 2 gyerekkel csalja a férje. :)

2014. nov. 10. 14:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél az exedet illetően, de viszont a vőlegényedet illetően szerintem se. Ha egyszerűen tudod, hogy felé nem érzel még csak hasonlóan se, ahogy pl. az exed felé éreztél, akkor nem csak a vőlegényed felé, de magad felé is szemétség lenne ezt így tovább folytatnotok. Majd fogsz találni olyan vkit, akivel minden stimmel, de ne lépj meg olyat, amivel két életet is tönkre tehetsz. A tiédet és az övét.
2014. nov. 10. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem kellett volna igent mondanod ,mikor megkérte a párod a kezed .Elég egyértelmű,hogy korántsem vagy még túl az exeden . Miért kerested ,miért kommunikáltatok ..miért kérted meg őt valamire és miért nem mást ? Mert mindig találtál rá valami indokot amiért beszélnetek kell esetleg találkozni is . Nekem is volt nagy szerelem aki sokszor eszembe jutott ,de SOHA nem tartottuk a kapcsolatot miután mindketten új életet kezdtünk . Jó nagy kakiban vagy .... :/ Igazából tanácsot sem tudok adni ,mert én nem voltam ilyen helyzetbe .Sajnálom a vőlegényedet ..gondolom ő nem is sejti mi zajlik a háttérben . Túl korán jöttél össze az exed után a jelenlegivel ...ezt nem a 6 hónapra értem ,hanem benned még le kellett volna tisztulnia a dolgoknak .
2014. nov. 10. 14:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Erre mit válaszolsz ??? :

[link]

2014. nov. 10. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez az életem szerelme duma 14 évesen még oké, de egy felnőtt nőnek tudnia kellene már, ha valaki életem szerelme azzal műkődik a kapcsolat és nem szakítunk. Ilyen felfogással szerintem rosszul döntöttél, nem adsz a vőlegényednek esélyt arrabhogy valoban olyan nővel legyen aki szereti.
2014. nov. 10. 15:37
 16/16 anonim ***** válasza:
58%

A vőlegényeddel az életben nem leszel boldog,és az előzővel sem.

Fogadd meg a tanácsom,és indíts tiszta lappal mindent, a vőlegényed idejét NE PAZAROLD tovább.

2014. nov. 10. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!