Hogy kérhetnék pénzt telefonon a nagymamámtól úgy, hogy a lehető legkevésbé hozzam magam kínos helyzetbe?
ruhára pénzt kérni? nem lenne pofám...
ha nagyon szükségem van rá, és hónap végén nincs mit adjak enni a gyerekeknek, akkor kérek esetleg (de már így is ég a pofám) de ruhára pénzt kérni? :s biztos, hogy nem kérnék.
Én hetente felhívom a mamámat csak úgy. Nem lenne ciki, ha kérnék tőle pénzt.
De így, hogy te amúgy fel sem hívod, rá sem nyitod az ajtót... nem lenne pofám.
Ha nem tartjátok vele a kapcsolatot, ami nem szép dolog szerintem, hogyan gondolod, hogy pénzt kérsz tőle?
Ha nem vagy vele rosszabn, akkor miért nem hívod gyakrabban, vagy miért nem látogatod meg néha?
Szerintem hívd fel! De ne kérj tőle pénzt, csak gondolj rá. Biztos, hogy örül neked, a hangodnak.
Sajnálom, de ha pénzt kérsz tőle, úgy ,hogy évente 1x látod az enyhén szólva sértő. Én egyetemista vagyok. 16 Ft-ból tartom el magam. A mamámmal élek, de még egyeteimsta vagyok soha nem kellett még kölcsönkérnem se tőle. Inkább kigazdálkodtam a pénzből, 3 hónap alatt összejött egy farmer nadrág. Nekem is kell majd báli ruha, mert fogadásra kell mennem. De nem szóltam a mamának, hogy kéne rá 15 ezer forint, mert én gyűjtöm össze rá.
Neked hasznos lenne, ha megtanulnád a pénz értékét. Kezd azzal ,hogy azt osztod be ami van, és nem kunyerálsz, mint egy kóbor eb.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!