Az alábbi nevek közül melyik tetszik nektek a legjobban és legkevésbé?
Laura a legszebb, én is ezt akartam adni a lányunknak, de a férjemnek nem tetszett.
A Lilla is nagyon szép, de a Laura szebb. :)
A Réka és a Zsófia nagyon nem tetszik, a Réka hülyén hangzik, nem dallamok, a Zsófiában pedig nagyon nem tetszik az a ZS betű.
A Georgina annyira hülyén hangzik kimondva ilyen magyarosan. Ráadásul úgyis mindenki Dzsinának hívná.
Zsófia -> Nálam benne van a top 3 névben, így ezek közül ez tetszik a legjobban.
Georgina -> Szerintem ez is szép.
Laura -> Számomra elég semleges név.
Lilla, Réka -> Ezek nem annyira tetszenek, jóllehet ennek szerintem az az oka, hogy mindkét névhez kapcsolódik rossz élményem.
Georgina a legszebb.
Lilla a legkevésbé, eszement gyakorisága miatt.
Legszebb a Laura.
Utána jön a Lilla név.
A másik 3 sztem nagyon béna, Zsófiát csak öreg néniként tudok elképzelni, több 80 fölötti Zsófi nénit ismerek.
A Georginát csak akkor add, ha külföldön fogtok élni, így magyarosan erőltetett. A Réka név pedig a békára rímel, egy osztálytársamat így csúfolták..
Réka tetszik a legjobban, Georgina a legkevésbé.
A többi sorrendje nálam: Laura, Zsófia, Lilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!