Melyik a kedvenc Star trek sorozatotok és melyik tetszik a legkevésbé és miért?
vagy pedig soroljátok fel és kezdjétek azzal amelyik a legjobban tetszik haladva a legkevésbé tetsző felé
az én sorrendem
TOS
VOY
DS9
ENT
TNG
A TNG-ből láttam először részeket, ez tetszik a legjobban.
Utána a TOS, mert oldscool és művészi.
Aztán holtversenyben a Voyager és a DS9, előbbi a családias hangulat, utóbbi a kultúrák bemutatása és a háborúk miatt tetszik.
Legkevésbé az ENT tetszik, túl száraz nekem, hiányzik belőle a Trek alaphangulata.
1. VOY/TNG
2. DS9
3. TOS
4. ENT
A Voyager volt az első ST sorozat amiből láttam részeket. Utánna jött az eredeti, Deep Space 9, Enterprise majd végül Az új nemzedék. Eredetileg a Voyager volt a kedvencem, de miután láttam a TNG-t is teljes egészében, azóta nem igazán tudom eldönteni melyik tetszett jobban, így mondjuk, hogy 1. helyen ez a kettő van döntetlenben nálam. Az Enterprise került a legvégére, !de! nem azért mert egyáltalán nem tetszett, csak a többihez képest ennek nem volt az a klasszikus ST feeling-je.
ENT DS9/VOY TOS TNG TAS
Az Enterprise volt a legelső amit láttam és az tetszett a legjobban..Utána a Voyagert néztem meg,az is nagyon jó volt.A TNG-t láttam utána de az egyáltalán nem az én stílusom.A TOS egyátalán nem.A DS9 is nagyon tetszett,amit végül láttam.A TAS-t meg nem is láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!