Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik ismert ember beszédhang...

Melyik ismert ember beszédhangja tetszik nektek legjobban? Kinek a hangja tetszik legkevésbé?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik Détár Enikő rekedtes hangja. Alapból nem figyeltem fel rá, de amikor hallottam a Volt c. mesében Mici macska szinkronhangjaként, nagyon megtetszett. Férfihangok közül Gesztesi Károly és Stohl András hangját szeretem.

Akiét a legkevésbé szeretem, az Náray Erika. Emberileg szimpatikusnak találom, de a hangja kicsit idegesít. Az 1. X-Faktorban feltűnt Domonkos Fanni a másik, akinek nem kedvelem a hangját.

2012. máj. 8. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
oké
2012. máj. 8. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
A legjobb az Dakota Rose. A legrosszabb az Venus Angelic brrr...
2012. máj. 8. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Szalay Csongi hangja tetszik. Elég egyedi :D

Most hirtelen 1 olyan jutott eszembe, akinek kifejezetten irritáló hangja van, a Naruto animax féle magyar szinkronos változatából Hinata hangja, avagy Szabó Zselyke.

2012. máj. 8. 23:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Szalay Csongor hangja tényleg egyedi. Eleinte főleg akkor volt szokatlan, mikor a The Grenma énekeseként hallottam

köszi a válaszokat :)

2012. máj. 14. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!