Melyik ismert ember beszédhangja tetszik nektek legjobban? Kinek a hangja tetszik legkevésbé?
Nekem nagyon tetszik Détár Enikő rekedtes hangja. Alapból nem figyeltem fel rá, de amikor hallottam a Volt c. mesében Mici macska szinkronhangjaként, nagyon megtetszett. Férfihangok közül Gesztesi Károly és Stohl András hangját szeretem.
Akiét a legkevésbé szeretem, az Náray Erika. Emberileg szimpatikusnak találom, de a hangja kicsit idegesít. Az 1. X-Faktorban feltűnt Domonkos Fanni a másik, akinek nem kedvelem a hangját.
Nekem a Szalay Csongi hangja tetszik. Elég egyedi :D
Most hirtelen 1 olyan jutott eszembe, akinek kifejezetten irritáló hangja van, a Naruto animax féle magyar szinkronos változatából Hinata hangja, avagy Szabó Zselyke.
Szalay Csongor hangja tényleg egyedi. Eleinte főleg akkor volt szokatlan, mikor a The Grenma énekeseként hallottam
köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!