Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik testalkat tetszik a legjobban és melyik a legkevésbé?
Alma (pocakra hízós, vékony derék, comb, széles váll):
Körte (nagy fenék, nagy combok, keskeny váll):
Homokóra (kb ugyanolyan széles a csípő és a váll, keskeny derék):
Banán (olyan egyenes):
Figyelj, a lányokkal ellentétben nekem nincs 200 oldalas elváráásom felőlük. A ducibb lányok nem igazán jönnek be, de igazából nem csak a testalkata a mérvadó. Nekem elég, ha valami megtetszi benne.
De a lányok elvárásai kész röhej... dehát mit várjunk tőlük? Főleg a 17-25 év közötti korosztálytól..
Homokóra egyértelműen, aztán körte.
(Britney viszont nem jó példa, nincs almaalkata, ha megnézed, mert inkább olyan, mint az utolsó, csak teltebb kiadásban.)
És el is írtad, mert nem vékony derék, hanem keskeny csípő jellemzi, képet nem találtam róla, de sajnos a lehető legrosszabb, ha valaki ide tartozik.)
Passz..
Ezek közül egyik sem tetszik, de ha mindenképp választani kellene, hogy kivel dugjak, akkor, 1-es és 3-mas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!