Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg számít a sportos testalkat?
Figyelt kérdés
Úgy érzem sokkal sikeresebb lennék a nőknél sportosabb testalkattal. Viszont.... Azt sem szeretném, ha csak emiatt szeretnének jobban. Szval kicsit ellene is vagyok. Mi erről a véleményetek?2011. okt. 1. 00:31
1/4 anonim válasza:
Legelőször amikor meglát 1 nő , nem azt látja h mennyire vagy jófej vagy okos , hanem h h nézel ki testalkat stb. És az első benyomás fontos, deha megismernek közélebről akkor már annyira nem számít, persze az is előny de csak az nem elég.
2/4 anonim válasza:
A sport ha intenzíven csinálod, akkor nem csak az izomzatod növeli, hanem a jellemed is megváltoztatja, jó irányba. Sokkal határozottab, eltökéltebb, egész másmilyen leszel. Így nem mondhatni, hogy feltétlen az alkatod befolyásolná a döntését pozitív irányba.
3/4 oralking válasza:
Nem kell hogy szénné gyúrd magad, de a rendszeres sporttal csak nyerhetsz, az tuti. Nekem még egy nő sem mondta, hogy jobb lenne ha sörhasam lenne, meg minek ilyen vastag kar...
Az egészségedről nem is beszélve...
4/4 anonim válasza:
Igen. Múltkor az egyik hipermarketbne beálltam a kasszához fizetni, mikor az ott ülő csajhoz érek, felnéz nagy bocsiszemekkel és bámulja a vállaimat, utána meg úgy ahogy vagyok és elszégyelve magát mosolyog. Szerinted ez megtörtént volna, ha ropigyerek vagyok vagy zsirdisznó? De utcán is megnéznke sokszor. Még jónak mondható csajok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!