Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vékony testalkat manapság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony testalkat manapság?

Figyelt kérdés

Vannak olyan érett, normális 17+ éves nők/lányok, akiknek különösen a vékony testalkat jön be? Vagy ez csak a tinilányoknak bejövős, akik odavannak sp-ért?!

Sokaknak a vékony alkat férfiatlanságot sugall, főleg, ha kevésbé szőrös, esetleg kisfiús arc is társul hozzá, van olyan, akinek direkt ez tetszik? (Nem a teljesen girnyóra gondolok, hanem kicsit izmos, szálkásabbra)

2011. júl. 8. 16:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nem konkrétan ez jön be, de lehet ugyanolyan vonzó egy kissé vékonyabb, szálkásabb pasi is. És nem, nem sugall férfiatlanságot, nekem is van egy ilyen haverom, ettől függetlenül jó pasinak tartom. :))
2011. júl. 8. 16:16
 2/24 szamóca.. ***** válasza:
100%
nekem a vékony pasik jönnek be...
2011. júl. 8. 16:18
 3/24 anonim ***** válasza:

ezt így látatlanba nehéz megmondani, linkelj hozzá képet netről, vagy magadról tegyél fel, és megmondjuk, tetszik-e nekünk. egyébként én a szálkás fiúkat szeretem. barátom 185 cm magas, meg 75 kiló. ő vékony, de nem girhes, hanem olyan szálkás, sexy.:)

mutass képet!!!!!!!!!!

18L

2011. júl. 8. 16:36
 4/24 A kérdező kommentje:

Elég kevés vékony lányt látok az utcán, ha nem egyedül vannak akkor meg általában 2x akkora párjuk van. :S

Az meg elég hülyén néz ki, ha a lány vastagabb a pasinál. :/

2011. júl. 8. 16:36
 5/24 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Ha neked az tetszik. :)
2011. júl. 8. 16:41
 6/24 A kérdező kommentje:

Nem nagyon nézegetek pasikat, hogy tudjak linkelni. :D

De ha már mindenképp hasonlítani kéne, talán sp-hez állna közel :S (de ezt írtam is)

Amúgy úgy általánosan gondoltam a kérdést, én paramétereim 175cm/65kg.

2011. júl. 8. 16:42
 7/24 anonim ***** válasza:
és ismerek egy irtó vékony srácot, szegény ráadásul még magas is, de még csak nem is jóképű, de még gazdag sem. ennek ellenére egy szép -igaz nem az a gyönyörűség- okos barátnője van, aki kb. annyi kg mint a srác. nem kövér a lány, a fiú olyan vékony.
2011. júl. 8. 16:53
 8/24 anonim ***** válasza:
egyél sok fehérjét meg heti 5x-6x menny edzőterembe, én nagy darab vagyok 190cm/90kg, és nagyobb darab nők jönnekbe magasságra is értem, szeretem ha magasabb nálam a csaj, de az ritka az én esetemben :S :D
2011. júl. 8. 17:00
 9/24 anonim válasza:

őszintén nekem nem jönnek be az olyan srácok...

jó ne legyen husi,de legyen magas,izmos,erős,hisz a férfi legyen férfi...ne az legyen,hogy a lánynak kell megvédeni:D

Engem nem vonzanak a vékony testalkatú pasik..

de ez csak 1 vélemény!

18/L

2011. júl. 8. 17:06
 10/24 anonim ***** válasza:
Hát én is magas, vékony vagyok, de az sp testalkat már gáz:)Az kibaxottul nem szálkás, izmos, hanem valami tunya hígfos.Am nekem van mentségem a "vékonyságra" mert 190+ vagyok.
2011. júl. 8. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!