Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony testalkat manapság?
Vannak olyan érett, normális 17+ éves nők/lányok, akiknek különösen a vékony testalkat jön be? Vagy ez csak a tinilányoknak bejövős, akik odavannak sp-ért?!
Sokaknak a vékony alkat férfiatlanságot sugall, főleg, ha kevésbé szőrös, esetleg kisfiús arc is társul hozzá, van olyan, akinek direkt ez tetszik? (Nem a teljesen girnyóra gondolok, hanem kicsit izmos, szálkásabbra)
Háát. Még jó hogy megkérdezted, mert nagyon sok mindenkit ismerek, akinek az ilyen jön be :) de nekem főleg :D imádom a magas, vékony pasikat, akik nem izompacsirták, hanem pont az a szálkás, enyén izmos, sportos alkatok :) jah, még egy dolog, lehet hogy hülyeség, de imádom a vékony lábakat XD
számomra ez a legmenőbb alkat
17/L
19:21 mit imádsz a vékony lábakban? Szerintem inkább taszító (nekem is vékony, fenékig ki vagyok békülve magammal, de azalatt :S)
De jó érzés, hogy legalább egy valakinek tetszik. :D
19:21-es vagyok.
Na figyelj :)) légyszíves ne ítéljetek már el ha majd nem így gondoljátok :)) Én vékony lábakon nem egy ilyen slim shady-re gondoltam, hanem aki amúgy férfias meg minden, izmos de vékony, és a lábai meg picit vékonyabbak az "ideálisnál". Most sajnálom, modelleken kívül nem tudtam más képet keríteni, de ez nagyon jól szemlélteti. (sokáig is kerestem ^^) Tehát itt a vádlikat számozom: [link] nekem pont olyan tetszik, mint az 1. és a 3., és nagyon jól látszik, hogy a 2.-nak ugyanolyan magassághoz, rövidebb, tömzsibb vádli társul, mint a másik kettőnek. A 4.-nek, vagyis az utolsónak pedig nem elég formás, de... ígyis jobban bejön, mint a 2.
[link] (ez az előző képen látható harmadik.)
Nah! Csak tisztázni akartam magam. :)
Nekem is hasonló, talán kicsit izmosabb, de én utálom. (Meg nem is passzol a felsőtestemhez)
Mellesleg jó lapos feneke van ennek a pasinak. :D
hát ezeknél egy kicsivel azért vastagabb vagyok, főleg a szélső fekánál:D amúgy ezek a modellek...áhh...ezek szépfiúk?:D
am nem jött még privát, nehogy a végén megbánd;)
"Írj privit utolsó, képet csatolj mellé."
De ne legyél már ilyen érthetetlen;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!