Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vékony testalkat manapság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony testalkat manapság?

Figyelt kérdés

Vannak olyan érett, normális 17+ éves nők/lányok, akiknek különösen a vékony testalkat jön be? Vagy ez csak a tinilányoknak bejövős, akik odavannak sp-ért?!

Sokaknak a vékony alkat férfiatlanságot sugall, főleg, ha kevésbé szőrös, esetleg kisfiús arc is társul hozzá, van olyan, akinek direkt ez tetszik? (Nem a teljesen girnyóra gondolok, hanem kicsit izmos, szálkásabbra)

2011. júl. 8. 16:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ilyennek születtél most ásd el magad vagy mi? :D Sokan vannak akiknek ez tetszik. Nekem nem jön be a mackósság bár lehet hogy a leendő párom egyszer mackós lesz. Fene tudja :D A szív útjai kifürkészhetetlenek. Szóval fel a fejjel megtalálod a foltodat.
2011. júl. 8. 18:34
 12/24 A kérdező kommentje:
Félreértetted, nem vagyok elkenődve vagy ilyesmi. (és nem is párkeresési célból írtam, attól függetlenül, hogy szingli vagyok). Tudom (legalábbis remélem), hogy nem csak ez számít vagy ez fog éppen a boldogság útjába állni. Pusztán kíváncsi voltam/vagyok, hogy van-e olyan, akinek kifejezetten ez a típus tetszik.
2011. júl. 8. 19:07
 13/24 anonim ***** válasza:

Háát. Még jó hogy megkérdezted, mert nagyon sok mindenkit ismerek, akinek az ilyen jön be :) de nekem főleg :D imádom a magas, vékony pasikat, akik nem izompacsirták, hanem pont az a szálkás, enyén izmos, sportos alkatok :) jah, még egy dolog, lehet hogy hülyeség, de imádom a vékony lábakat XD

számomra ez a legmenőbb alkat

17/L

2011. júl. 9. 19:21
 14/24 anonim ***** válasza:
Írj privit utolsó, képet csatolj mellé.
2011. júl. 9. 20:47
 15/24 A kérdező kommentje:

19:21 mit imádsz a vékony lábakban? Szerintem inkább taszító (nekem is vékony, fenékig ki vagyok békülve magammal, de azalatt :S)

De jó érzés, hogy legalább egy valakinek tetszik. :D

2011. júl. 9. 21:15
 16/24 anonim ***** válasza:

19:21-es vagyok.

Na figyelj :)) légyszíves ne ítéljetek már el ha majd nem így gondoljátok :)) Én vékony lábakon nem egy ilyen slim shady-re gondoltam, hanem aki amúgy férfias meg minden, izmos de vékony, és a lábai meg picit vékonyabbak az "ideálisnál". Most sajnálom, modelleken kívül nem tudtam más képet keríteni, de ez nagyon jól szemlélteti. (sokáig is kerestem ^^) Tehát itt a vádlikat számozom: [link] nekem pont olyan tetszik, mint az 1. és a 3., és nagyon jól látszik, hogy a 2.-nak ugyanolyan magassághoz, rövidebb, tömzsibb vádli társul, mint a másik kettőnek. A 4.-nek, vagyis az utolsónak pedig nem elég formás, de... ígyis jobban bejön, mint a 2.

[link] (ez az előző képen látható harmadik.)

Nah! Csak tisztázni akartam magam. :)

2011. júl. 10. 11:15
 17/24 A kérdező kommentje:

Nekem is hasonló, talán kicsit izmosabb, de én utálom. (Meg nem is passzol a felsőtestemhez)

Mellesleg jó lapos feneke van ennek a pasinak. :D

2011. júl. 10. 13:13
 18/24 anonim ***** válasza:

hát ezeknél egy kicsivel azért vastagabb vagyok, főleg a szélső fekánál:D amúgy ezek a modellek...áhh...ezek szépfiúk?:D

am nem jött még privát, nehogy a végén megbánd;)

2011. júl. 10. 20:36
 19/24 anonim ***** válasza:
Mégis mit bánnék meg? Mit vársz a privátban? :)
2011. júl. 10. 22:19
 20/24 anonim ***** válasza:

"Írj privit utolsó, képet csatolj mellé."

De ne legyél már ilyen érthetetlen;)

2011. júl. 11. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!