Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karrierista, több diplomás...

Karrierista, több diplomás nők, miért csodálkoznak hogy nehezzen találnak társat, vagy ha találnak, akkor is problémás a kapcsolatuk?

Figyelt kérdés

Elsőre leszögezem!Nem minden diplomás nőre gondolok,mielött jönne az általánosító szöveg.

Számtalanszor láttam,látom a környezetembe,hogy vezető beosztású,vagy éppen karrierista nőnek elég problémás a párkapcsolatuk és hatalmas elvárásaik vannak,amit szinte lehetetlen teljesíteni.Miért nem jönnek rá hogy őj nők,és nem herék vannak a lábaik között?Miért kell megerőszakolni a természetet.Nem azt mondom hogy a nő csak otthon,főzzön,mosson,takarítson.De sokan túlzásba esnek,és azt gondolják farok van a lábuk között.Egy igazi pasi mit kezd egy "herés" nővel?

2014. nov. 7. 10:21
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
76%

Ezek szerint a vezető beosztású nők egy része otthon csak parancsolgat és ez nincs rendben szerinted, sőt ez olyan, mintha szerinted farok lenne a lábuk között.

Nem értem. Mi köze a faroknak a parancsolgatásnak? az lenne a férfiasság fokmérője, hogy ha valaki otthon parancsolgat, mert neki van farka a másiknak meg nincs?

Miért van az jobban rendben, ha otthon a férfi parancsolgat? Tudom, tudom, te nem ezt mondtad. De akkor kifejtenéd, hogy mire gondolsz? Mert csak állítod, hogy azok a nők, akik otthon is erős kezű irányítók, azok herések. Miért kellene nekem például elfogadni, hogy a szintén vezető beosztású párom itthon is lehet főnök típus, én meg nem?

Írsz arról, hogy ezeknek a nőknek hatalmas elvárásaik vannak, "herék vannak" a lábaik között, ettől máris nem igazi nők. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a szerinted igazi nőknek ne legyenek elvárásaik.

2014. nov. 7. 13:18
 32/54 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek nagyon sokfélék, de darabra is elég sokan vagyunk szóval azért kisebb-nagyobb erőfeszítés árán, de lehet a saját igényeinknek megfelelő párt találni. Viszont sokan megalkusznak sajnos, gondolom félnek a magánytól, és aztán ebből adódnak a problémák. Az általad felvázolt kapcsolatok is azért nem működnek, mert a résztvevők nem illenek egymáshoz. Valószínűleg az adott nők túl erőteljes személyiségek a szóban forgó férfiakhoz. Egyszerűen nem valók egymáshoz. Na most innentől kezdve vagy valamelyikük behódol a másik akaratának, vagy folytatódik a csatározás. Szerintem a legtisztább megoldás, ha beismernék, hogy nem működik és hagynák a másikat továbblépni.

Én egész életemben elég erős akaratú voltam. Készséggel bármikor, bárkinek elismerem, hogy nem egyszerű velem. De végül sikerült megtalálnom azt az ember, aki mellett nem kell kevesebbnek mutatnom magam, akivel nem csak visszahúzzuk egymást, hanem segítjük, motiváljuk a másikat az előrejutásban. Képesek vagyunk együtt örülni a másik sikereinek, pont úgy mint a sajátunknak. Persze ehhez kellett néhány nagy pofáraesés, hogy pontosan tudjam mi is kell nekem.

2014. nov. 7. 13:31
 33/54 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem az sem normális, ha a férfi parancsolgat otthon, akármi is a munkája. A párkapcsolat résztvevője két egyenrangú fél.
2014. nov. 7. 13:37
 34/54 A kérdező kommentje:

ma 13:18

Nem mondom hogy ne legyen elvárása!Egyszerűen arról van szó,hogy mivel egy karrierista nő,az nagy valószinüséggel,egyedül elért olyan dolgokat,amit sok férfi sem.Magyarul nagyon nagyra teszi a mércét,aminek pl itt Magyarországon kevés férfi tud megfelelni,mert az átlag ember,az 120 ezer nettót keres.Egy ügyvezető igazgató nő,gondolom ennek,akár a többszörösét is,de elég csak egy középvezetőt nézni.Nem nem azért mondom mer irigylem tőle.Arról van szó,hogy itthoni bérekból nehéz előállítani azt amire sok nő vágyik valójában,ezért sokan külföldihez mennek férjhez,lásd az egyik válaszadót.

2014. nov. 7. 13:38
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
Más is közrejátszik abban, hogy külföldihez mennek, nem csak a pénz.
2014. nov. 7. 13:44
 36/54 A kérdező kommentje:

ma 13:44

Oké rendben,álmodozzál tovább:)Akkor miért mindig nyugat fele házasodnak és miért nem keletfele pl Albániába vagy Romániába vagy akár Oroszországba?:)Ott nincsenek rendes dolgos jóképű férfiak igaz?

2014. nov. 7. 13:48
 37/54 anonim ***** válasza:
96%
Nyugatfele normálisabbak a pasik. Nagyon sok külföldi barátom van, akiknek eszébe sem jutna ilyen kérdés.
2014. nov. 7. 13:52
 38/54 anonim ***** válasza:
96%
Azért, mert nyugaton nem annyira jellemző ez a múlt századi felfogás, h a férfi a etermtés koronája, nőnek kuss a neve és azért van, h a férfit szolgálja.
2014. nov. 7. 13:53
 39/54 anonim ***** válasza:
20%
Aztán látszik is hogy hol tart ez a nyugat. Már csak a sz*rért-h*gyért dolgozó keleti bevándorlók szaporasága tartja fenn, de nem kell már sok idő hogy a kizsákmányolt fehér heteroszexuális férfi is feleszméljen. A karrierista nő egy ostoba feminista tákolmány, amely csak a nők igényeinek megfelelően kiépített férfiak által cipelt, és rákényszerített államszervezetre támaszkodik. Tény, hogy a nyugati típusú jóléti társadalom csak a nők jólétét szolgálja. A nők munkavállalása soha nem szolgált semmilyen jó célt, csak azt az igény hogy a nő árúba bocsáthassa a testét, és a legmagasabb árat kapja érte. Jó példa még a fogamzásgátló amivel a legbetegebb feminista vágyálmakat sikerült megvalósítani, tehát hogy a férfit tényszerűen büntessék a szexualitásáért. A kérdésre visszatéve, a karrierista nők ne higgyék azt hogy ők sikeresek, vagy hogy a munkájuk ér is valamit, attól még hogy a férfiak nem restek megdugni őket ez nem lesz számukra dicsőség.
2014. nov. 7. 14:54
 40/54 anonim ***** válasza:
80%
39, nem kéne elsumákolni a reggeli gyógyszert. A tegnapinak már kiment a hatása.
2014. nov. 7. 15:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!