Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karrierista, több diplomás...

Karrierista, több diplomás nők, miért csodálkoznak hogy nehezzen találnak társat, vagy ha találnak, akkor is problémás a kapcsolatuk?

Figyelt kérdés

Elsőre leszögezem!Nem minden diplomás nőre gondolok,mielött jönne az általánosító szöveg.

Számtalanszor láttam,látom a környezetembe,hogy vezető beosztású,vagy éppen karrierista nőnek elég problémás a párkapcsolatuk és hatalmas elvárásaik vannak,amit szinte lehetetlen teljesíteni.Miért nem jönnek rá hogy őj nők,és nem herék vannak a lábaik között?Miért kell megerőszakolni a természetet.Nem azt mondom hogy a nő csak otthon,főzzön,mosson,takarítson.De sokan túlzásba esnek,és azt gondolják farok van a lábuk között.Egy igazi pasi mit kezd egy "herés" nővel?

2014. nov. 7. 10:21
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
80%
A tökös nő kifejezés nagyon nem helytálló, bár látom, nők is használják saját magukra, de attól, hogy valaki határozott, céltudatos, képes eltartani magát, tanult, stb., kár lenne tökösnek hívni, hiszen ezek a tulajdonságok nem a lábak közti 15-20 centiből alakulnak ki.
2014. nov. 7. 11:38
 22/54 A kérdező kommentje:

ma 11:38

Nem én találtam ki ezt a jelzőt,de látod ő maguk is használják saját magukra.

2014. nov. 7. 11:42
 23/54 anonim ***** válasza:
37%

"Az lehet,de egy igazi tökös pasinak meg nincs szüksége egy "herés" nőre.Mert nem egy herét,hanem egy puncit képzel el maga mellett."

Egy igazi tökös pasi és egy tökös nő közül még mindig a férfi a tökösebb, tehát nem zavarja, h a nő is talpraesett. Sőt, egy párkapcsolat lényege h partnerei legyenek egymásnak.

2014. nov. 7. 11:53
 24/54 A kérdező kommentje:
Igen akkor ha az egyik nem próbálja letőrdelni a másik szarvait,és ebből nem hatalmi harc lesz.Ez sokszor eléggé kétesélyes,mert 2 dúdás egy csárdában nem mindig fér meg,ahogy sok példa azt mutatja is.Vagy a nőt zavarja,hogy a pasi tényleg pasi,vagy a pasit hogy nem elég nőies,ami nem egyenlő azzal hogy valaki buta pláza cica.
2014. nov. 7. 12:03
 25/54 anonim ***** válasza:
72%
Szóval nincs jobb dolgod, mint mások kapcsolatán idegeskedni, meg hisztizni mint egy kislány, és még én vagyok a proli? :D
2014. nov. 7. 12:05
 26/54 A kérdező kommentje:

ma 12:05

Hát te tényleg egy proli vagy:D

Nem nem idegeskedem,egyszerűen érdekelnek az emberek.

Érdekelnek az emberi kapcsolatok.De te mit foglalkozol azzal hogy én mivel foglalkozom?:)

2014. nov. 7. 12:10
 27/54 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező van aki nem ragadt meg a nemi szerepeknél és férfi mellett sem kell hülyét játszani miért baj ez?
2014. nov. 7. 12:11
 28/54 A kérdező kommentje:
Nekem nem baj,legyen annak baj,aki nőként férfiként is üzemel.Az már nem az én bajom!
2014. nov. 7. 12:19
 29/54 anonim ***** válasza:
85%

Miért kellene színészkedni egy kapcsolatba?

Kapcsolat alapja az őszinteség. Mindig is falnak mentem az olyan nőktől akik egyedül életképtelen vagy rájátszanak erre. Minek akarna valaki egy buta nőt. Max a buta vágyik butára akit irányíthat kihasználhat. Ilyent meg még kapcsolatnak sem nevezném.

Egyetlen férfi sem lesz attól jobb, hogy otthon "uralkodik". Azt hittem ennél már a nők is tovább jutottak, de úgy látszik nem sikerült, ami elég szomorú.

Kérdező te játszd otthon a hülye életképtelen felnőtt embert aztán örüljetek egymásnak. Ez sem bánt senkit, ha neked így megfelel örülj neki. Többség nem játszik párjával, szereti tiszteli, és nem uralkodik senki senki és nekik meg így felel meg.

2014. nov. 7. 12:25
 30/54 anonim válasza:
80%

#17-25 Félig meddig egyetértek. (De egyenlőkén kell, kéne kezelni egymást.)

És légy oly' szíves, ne használd sértegetésre a punci és kislány szavakat.

2014. nov. 7. 12:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!