Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karrierista, több diplomás...

Karrierista, több diplomás nők, miért csodálkoznak hogy nehezzen találnak társat, vagy ha találnak, akkor is problémás a kapcsolatuk?

Figyelt kérdés

Elsőre leszögezem!Nem minden diplomás nőre gondolok,mielött jönne az általánosító szöveg.

Számtalanszor láttam,látom a környezetembe,hogy vezető beosztású,vagy éppen karrierista nőnek elég problémás a párkapcsolatuk és hatalmas elvárásaik vannak,amit szinte lehetetlen teljesíteni.Miért nem jönnek rá hogy őj nők,és nem herék vannak a lábaik között?Miért kell megerőszakolni a természetet.Nem azt mondom hogy a nő csak otthon,főzzön,mosson,takarítson.De sokan túlzásba esnek,és azt gondolják farok van a lábuk között.Egy igazi pasi mit kezd egy "herés" nővel?

2014. nov. 7. 10:21
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
24%
A dolog lényege az a materialista filozófiai alapvetés, hogy a lét meghatározza a tudatot. Azaz a diplomák birtokában sok embernek (nőnek is) elmegy a józan esze és azt hiszi, hogy ő mindenhez ért és egyben feljogosítva is érzi magát arra, hogy másokat lenézzen.
2014. nov. 7. 10:47
 12/54 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kérdező, a lényeget már nagyon jól leírták előttem, de egy kérdésem még lenne: ha a férfiakba annyira bele van kódolva genetikailag a vadászat, akkor te miért nem teszed? Persze szigorúan csak kőbaltával, kő-vagy csonthegyű dárdával (amit te magad készítettél), esetleg íjjal, nyíllal. Ahelyett, hogy a számítógép előtt mereszted azokat a nagyon értékes heréidet.
2014. nov. 7. 10:51
 13/54 A kérdező kommentje:

ma 10:46

Oké rendben én elhiszem hogy nektek működik,igen van ilyen is.Nem mondom hogy nem.A herést pedig jelképessen értettem természetesen.Te az vagy aki mind a munkája mellett,miden erőfeszítés nélkül eltudja látni az egyéb teendőket,de ehhez ahogy mondtad,nagyban hozzájárul a férj is.Amit félre értettél és egy szóval sem mondtam hogy gond az,ha egy férfi otthon marad a gyerekkel és esetleg a háztartásba is besegítt.Ezzel nincs gond.A gond azzal van,amikor egy vezetőbeosztású nő,nem tud különbséget tenni a munahelye és az otthona között.A gond itt kezdődik,mégpedig abban hogy ha otthon is elkezdi osztani a parancsokat,(mert van ilyen) és hatalmas elvárásokat támaszt a másik irányában,akkor a férfi ettől frusztrált lesz.Mert lehet hogy alapesetben nem zavarja hogy a nő többet keres és szereti a munkát,amit csinál és jól alakítja a karrierjét.A gond ott kezdődik,amikor szemére hánnya a férfinek,hogy te is vihetnéd többre,és nem diplomáról beszélek,mert diplomás is lehet rosszul megfízetve.

Úgy ahogy mondod,a szerepek kezdenek felcserélődni és ez szerintem nem féltétlenül jó dolog,és még egyszer mondom,itt nem a karrierel van a gond,hanem azzal ha ezt a nő hazaviszi.Melyik férfi visel el egy olyat nőt,akinek állandóan bizonyítani kell és ha nem úgy alakúl,ahogy azt a nő elképzeli,akkor már töketlen névvel illeti pl.

Mégegyszer mondom nem a karriersita nőkkel van bajom,szíve joga úgy élni akar.De te egy ritka eset vagy a sok köül,mert sok esetben ez nem működik.Nem egyet láttam,pedig értelmes diplomás emberek,még is egyfolytában a harc ment.

2014. nov. 7. 11:01
 14/54 anonim ***** válasza:
76%
a feleségem két diplomás, most szerzi a harmadikat, dolgozik, főz, mos, vasal, takarít, neveli a gyerekeket (fogalmam sincs honnan van minderre energiája), és mindamellett egy bombázó ... így is lehet
2014. nov. 7. 11:01
 15/54 anonim ***** válasza:
75%
"The type of man who will be intimidated by me is exactly the type of man I have no interest in." -nem tudom, ki mondta, de nagyon igaza volt. Egy ilyen nőnek nincs szüksége egy "puncis" pasira.
2014. nov. 7. 11:14
 16/54 A kérdező kommentje:

ma 11:14

Az lehet,de egy igazi tökös pasinak meg nincs szüksége egy "herés" nőre.Mert nem egy herét,hanem egy puncit képzel el maga mellett.

2014. nov. 7. 11:16
 17/54 anonim ***** válasza:
76%

Én férfiként azt kérdezem, hogy mi a f..szomtól vagy ennyire kiakadva?

Egy "tökös pasi" ahogy mondod, meg tud zabolázni egy "tökös nőt" is, gondolom neked ez nem ment, és most sírsz itt mint egy hisztis kislány. Neked talán puncid van?

2014. nov. 7. 11:26
 18/54 anonim ***** válasza:
82%

Egy igazi férfi pontosan tudja, hogy mit kezd vele. Hidd el. :)

Határozott, önálló, önellátó nő vagyok, (többek szerint okos is) és nem egyszer tapasztaltam, hogy sok pasit ez elrettent. Nekik egy játékbaba kell, egy guminő, egy csecse lábtörlő. Ha az embernek van véleménye, kiáll mellette, és tudja, mit is akar az életben, sok pasi menekülőre fogja, mert ő viszont fele ennyire sem erős jellem, és egyszerűen kisebbségi érzése van.

Velem is, meg a barátnőimmel is volt már olyan, hogy az ex (akár exférj, 10 év után, tehát nem futó kapcsolatokról van szó) olyan nő mellett állapodik meg, aki kevesebb: rosszabb a munkája, butácska, inkább csak csinos, határozatlan, terelgetni kell, stb.

Mellette a középszerű, vagy gyengébb példány is férfinek érzi magát, nem pasinak.

És valóban úgy van, hogy egy tökös nőnek vannak elvárásai a férfival szemben, és tartja magát annyira, hogy vagy olyannal van együtt, akire felnézhet, tisztelhet, vagy inkább egyedül van. Nem lesz azért kapcsolatban, hogy ne legyen egyedül. :)

De ha igen, akkor is egyenrangú, egyenjogú partnerként.

Ettől még én főzöm a vacsorát, én fogom vasalni az inget, és elvárom, hogy a férfi szerelje meg a villanyt, és kinyissa az ajtót.

De ha pl. komoly pénzügyekről kell dönteni, ami érinti az egész családot, akkor kompromisszumra jutnak, és nem az "az van, amit én mondok, mert én vagyok az urad" elve dönt.

2014. nov. 7. 11:27
 19/54 A kérdező kommentje:

ma 11:26

Te mit káromkodsz itt kinódba te proli?A tehetetlen hülyék szoktak kármkodni tudtad?

Amúgy nem vagyok kiakadva,nem tudom miből gondoltad ezt.

Egyszerűen csak jött ez a kérdés,mert a környezetmbe,látok 3 ilyen kapcsolatot és nem éppen müködő képes.

2014. nov. 7. 11:29
 20/54 A kérdező kommentje:

ma 11:27

Komolyan nem tudom,hányszor kell még leírni hogy nem azzal van gond ha egy nő karrierista és nem is az erős személyiséggel!Azzal van gond,ha a egy nő otthon is játsza a főnököt.Hidd el vannak ilyenek,és hiába erős személyiség a férfi,ha inteligens a férfi,akkor nem fog elkezdeni vele vitatkozni vagy éppen letőrdelni a szarvait,hanem tovább áll,és nem azért amiért te azt gondolod,vagy ha nem áll tovább,akkor azért tűri el,mert szereti,na ekkor viszont jön a töketlen meg a hasonló jelző.Nekem személy szerint nem kellene butább cica baba.Csak van a kölcsönös tisztelet,ha én tisztelem őt mint a nőt,akkor elvárom hogy ő is tiszteljen engem mint férfit,és fogadja el hogy igen mi férfiak is tudunk néha töketlenek lenni,mert mindnekinek van rossz napja és rossz időszaka.Attól hogy valaki inteligens és erős személyiség,az nem kell hogy egynlő legyen azzal,hogy a nő egyfolytába csesztesse a férfit és éreztesse ve,hogy ő egy okos,inteligens,karakán nő.

2014. nov. 7. 11:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!