Hogyan tudnék gyereket szülni egy olyan embernek akihez nem vonzódom szexuálisan?
Legjobb barátom, lelki társam, több, mint 10 éve ismerjük egymást. Ő már az elején szerelmes volt belém, de én már akkor is csak barátként tudtam rá tekinteni. Sok kapcsolatom volt azóta olyan férfiakkal akikhez nagyon vonzódtam fizikálisan, de mind csalódás lett a vége. Ő mindig ott volt mellettem a háttérben, vigyázott rám, segített, most, hogy már elmúltam 30 eldöntöttem, hogy őt választom. Őt azt se zavarná, ha nem lenne köztünk szexuális kapcsolat, csak legyek ott mellette, éljek vele. Egy a gond, hogy én szeretnék gyerekeket és úgy, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni vele a szexuális életet, nem tudom hogyan tudnánk megoldani. Egyszer, még évekkel ezelőtt próbálkoztam vele, de nagyon furcsa volt, mintha a testvéremmel csinálnám. Konkrétan nem is történt meg az aktus, talán pont emiatt...
Nem mintha számítana kor, de én 34 ő 40.
Most tkp az a kerdes, hogy eroszakold meg magad?
Nincs sok otletem, probalkozz jo adag alkohollal...
Ugyanúgy tudsz szülni neki, ahogy bárki másnak:
erősen kell nyomnod!
Mesterséges megtermékenyítés?
Többi pasiban mi az ami ebben az ürgében nincs benne?
Ő akar gyereket?
Szerintem ha tényleg jó barátod nem teszed meg vele mert arra mérget veszek, hogy szeret és csak szenvedés lenne neki. Inkább segíts neki most te, és talál neki egy párt aki tényleg szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!