Van itt olyan lány, nő, aki sosem szeretne négertől gyereket, aki sosem bírná elviselni, ha egy néger hozzá érne szexuálisan vagy akárhogyan? Van még remény a számomra ilyen hazafi lányt találni?
Uh anyám...
Gondolom te se vagy népszerű a nők körében és próbálod megmagyarázni magadnak,h miért nem. Szánalmas vagy. És ha akarod tudni nekem is bejönnek a fekák :D és gyereket meg attól akarok akit szeretni fogok és eltudom képzelni mellette az életem legyen az illető bármilyen bőrszínű. Amúgy attól miért lesz valaki hazafi,h nem akar fekával összejönni
Attól nem leszel hazafi, hogy játszod a nagy rasszistát!
Ettől csak nagy paraszt leszel. Isten áldjon.
Engem nagyon zavarna, ha négertől lenne babám, meg az is, hogy hozzámérjen szexuálisan.. nemtudom miért, de nagyon zavar..
19/L
Amellett hogy már nekem is kezd agyamra menni ez a négermánia a nők körében, a "hazafi lány" kifejezésből ítélve neked is vannak ám problémáid...
Amúgy nyilván vannak ilyenek meg olyanok is, ismerek olyat aki csak a négerekért nedvesedett mindig (most is néger férje van), meg olyat is aki hozzájuk se érne.
Nincs...
Igazából nem a szegénység a kivándorlás oka, hanem,hogy nincs elég néger itt, mi viszont csak néger gyereket szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!