Van itt olyan lány, nő, aki sosem szeretne négertől gyereket, aki sosem bírná elviselni, ha egy néger hozzá érne szexuálisan vagy akárhogyan? Van még remény a számomra ilyen hazafi lányt találni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 16:20
11/14 anonim válasza:
Statisztikailag kínaival és romával nagyobb az esély a keveredésre.
De amúgy négerek sem mozgatnak meg.
12/14 anonim válasza:
Én sem vagyok a keveredés híve. Nem vagyok rasszista, ők is jófejek, meg minden, de nekem a fehér férfiak tetszenek.
13/14 anonim válasza:
Nyugi már, alig van lány akinek a feketék jönnének be + akiknek be is jönnek, nekik sem jut végül, ők is fehér fiúval jönnek majd össze, nincsen annyi néger az országban, ha Londonban laknál akkor talán azt mondanám, jogos az aggodalmad...
14/14 anonim válasza:
ÉN ilyen hozzáállással azt nem bírném elviselni, ha te érnél hozzám. Bár nem vagyok nagy "hazafi". Pont a magadfajta rasszisták miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!