Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekem már csak a folyamatos...

Nekem már csak a folyamatos reménykedés, álmodozás marad?

Figyelt kérdés
Folyton magam alatt vagyok, utálok kimenni is a városban vagy akárhová, főleg idegen emerek közé, mert már úgy belém rögzítették főleg a fiatal tini lányok, hogy én bizony egy ritka ronda teremtmény vagyok, akihez nem képesek vonzódni. Sok gúnyolódás, csúfolás, amit megkaptam már az évek alatt. Én is tudtam mindig is, hogy nem vagyok a lányok álma, mégis valahgoy reménykedtem, hogy van lány, aki így is el tudna fogadni és nekem is vonzó lenne azért. Erre nem rég véletlen egy olyan srác adatlapjára találtam, aki hozzám hasonlóan a ritka ronda humanoid teremtmények táborát erősíti, végignézegettem a képeit és az volt a jellemző, hogy egyetlen egy lájkot sem kapott, de láttam pár képet, ahol mindig ugyanaz a csaj lájkolta a képeit, rámentem és kiderült, hogy a csaj a sráccal jár! Ráadásul egész tetszetős a csaj, nem is egy bányarém vagy igénytelenül kövér teremtés, amit általában párosítanak az emberek egy csúnya fiú mellé. Csak néztem, hogy ez mostmi, hogyan csinálhatta a srác? A csaj őrültem rajong értem az is lejött, olyanokat írt a képeinél, hogy örökre együtt lesznek, meg hogy imádja például. Nem, hogy egy ilyen ronda sorstársamnak csak úgy lett egy barátnője, de még ilyen csodálatos rajongásban, őszinte szeretetben is részesül, amiről én csak álmodozom egész életemben. Hihetetlen! Bár én is kellenék egy aranyos lánynak!

2013. jún. 21. 22:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
58%
Ne haragudj, de ezzel a hozzáállással valószínűleg.
2013. jún. 21. 22:33
 2/23 anonim ***** válasza:
59%
lassan felvágom az ereimet, ez az oldal tönkrement az ilyen emberektől...
2013. jún. 21. 22:33
 3/23 anonim ***** válasza:

Biztos lesz valaki! Ne add fel!

Kor/Nem

Az nem árt ilyen kérdésnél

Ui: látom szereted a "teremtés" szót ;)

2013. jún. 21. 22:34
 4/23 anonim ***** válasza:
57%

2es

nem emberektől, csak embertől :)ő van egyedül szerintem.

egyébként ilyennek nem is való nő

5/23 anonim válasza:
Lesz jobb is nyugi :) Addig is vegyél egy kutyááát
 6/23 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ez a gyerek beteg. De minimum autista.
2013. jún. 21. 22:35
 7/23 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy megköveznek a többiek(nem vagyok autista),semmi gond velem agyilag és testileg sem(sportoltam)csak a fejemmel(arcommal) vannak gondok!

Hasonló a problémám mint kérdezőé!

2013. jún. 21. 22:42
 8/23 anonim ***** válasza:
Egyebként 26F (vállalkozó)!
2013. jún. 21. 22:43
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
valaki adjon már tippet, hogy élőbe, hogy lehet elkerülni az ilyen pasiakt, vagy legalább felismerni előre, köszi
2013. jún. 21. 22:43
 10/23 anonim ***** válasza:

Szerintem csak ránknézel,és tudod!

De attól,hogy ronda az arcunk,nem vagyunk "agyilag" gyöngébbek sőt....

2013. jún. 21. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!