Nekem már csak a folyamatos reménykedés, álmodozás marad?
22:51
Akkor olvasd a "szerintetek szép vagyok?" kérdéseket!
Ahogy a többiek felteszik a saját ügyes/bajos kérdésüket úgy mi is!
Azért nem tudsz ismerkedni (nem csak te, hanem még rajtad kívül nagyon sokan) mert elkezdik ezt a "jaj de csúnya vagyok, meg szomorú, mert én mindent megtettem de mégsem sikerült..." szöveget amire senkinek sincs szüksége, mert mindenkinek van baja, senki sem tökéletes, és szinte mindenki úgy van vele, ha már társat keres, hogy egy olyan társat válasszon akire lehet számítani és akivel jól érzi magát. Ebbe nem tartozik bele, a lelkileg labilis ember pátyolgatása.
Ha ezek a besérült emberek nem csak azzal lennének elfoglalva, hogy mennyire rondák, akkor észre vennék azt is, hogy a másik se szebb mégis sikerült társat találnia.
De most őszintén, neked kéne egy olyan nő aki csak nyafogna, h milyen ronda, meg közben azt várja el tőled, h bizonygasd neki, h " Neeem drágám, te vagy a legszebb..."?!
De te legalább észre vetted h a másik se szebb, ez is valami!
Még annyit, h ez a depressziós, nyávogós hozzáállás messziről látszik, olyan mintha egy táblát cipelnél a nyakadon amire az van írva h: "Meneküljetek, igazi lúzer vagyok"
Az előző voltam
ennyi hisztit, istenem...
neked tényleg ne legyen barátnőd, egy nőnek nem ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!