Mit gondoltok arról, ha egy leszbikus pár gyereket vállal?
Figyelt kérdés
Nemrég találkoztam egy olyan nővel, akinek pár hónapja született gyereke és a barátnőjével közösen vállalták. Én, mint "laikus", azt mondanám, hogy szívük joga gyereket vállalni, hisz egy leszbikus nő is vágyhat gyermekre, azonban kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak erről. Olyan boldognak tűnt és nem is gondoltam volna, hogy mi a helyzet.2010. jan. 26. 13:33
41/44 anonim válasza:
Már csak ott a bibi,hogy nem megijedünk,hanem elítéljük és pont azért,mert természetellenes.
Ennyi erővel a kannibalizmust is el kellene fogadni,hiszen létezik még napjainkban is.
Sőt a pedofíliát,és a többi eltévelyedést is.
Mert ugye hogy jövünk ahhoz,hogy ha a homoszexuálisoknak szabad,nekik meg nem?
42/44 anonim válasza:
Már ne ios haragudj, de ezelég röhejes... gondolj bele, ha az apa nevét kell beírni a sulinak az ellenőrzőjébe... meg csúfolni fogják a gyereket,, ha ez kell nektek... hajrá... de nem lesz boldog
44/44 anonim válasza:
Kanibalizmus, pedofília egy lapon a homoszexualitással?
Szerintem a homoszexuális nem árt senkinek. (A gyereküknek sem önmagában a homoszexuális voltával!, hiszen ahogy többen írták, talán még nagyobb gonddal neveli, mint mások.) A pedofília, kannibalizmus pedig erőszakot alkalmaz másokon, akaratuk, beleegyezésük ellenére, nem venném egy kalapba a homoszexualitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!